Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Verblijfpark Ardinam

Alt det får I:
Aktiviteter i naturen
Belgisk-franske landskaber
Belgisk gastronomi
Vandlegeplads for børn
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold

En campingtur til Sydbelgien

I den sydligste del af Belgien, blandt skovklædte bakker og idylliske landsbyer, findes den trestjernet campingplads Ardinam. Med en optimal beliggenhed i den næsten uberørte natur kan I her finde det perfekte miks af ro, hygge og afslapning for hele familien. Med over 15 hektar er der nemlig plads til lidt af hvert, og uanset om I drømmer om at slikke sol ved poolkanten, tage et slag bordtennis eller udforske den omkringliggende natur, vil Camping Ardinam kunne leve op til jeres forventninger. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste hospital
23 km
Nærmeste lufthavn
63 km
Nærmeste marked
4 km
Nærmeste supermarked
1 km
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
Vandsport
Kanoudlejning

Velkommen til Camping Ardinam

Poolparadis a la Camping Ardinam

Poolparadis a la Camping Ardinam

Hvis I har en vandhund eller to i familien, vil I helt sikkert sætte pris på Camping Ardinams pragtfulde badefaciliteter. På campingpladsen findes nemlig en stor udendørspool, I kan nyde i den sydlige varme.  

For børn og barnlige sjæle byder campingpladsen også på en vandlegeplads. Her kommer man ikke tørskoet fra, for vandlegepladsen er udstyret med både vandrutsjebaner, sjove vandslanger og en lang række andre vandfaciliteter for hele familien. Vandlegepladsen er designet til familiens mindste, så I kan være helt rolige, når børnene plasker rundt i vandparadiset.  

Restauranter og barer

Restauranter og barer

På den store Camping Ardinam finder I et hyggeligt cafeteria, hvor I kan tanke op med friske forsyninger. Spis en is, eller drik en kold øl, mens I nyder cafeteriets store, solrige terrasse. I sommermånederne inviterer Camping Ardinam desuden på ugentlige grillaftener, hvor du kan hilse på naboen og få en hyggelig aften sammen med resten af campingpladsens beboere.  

Hvis cafeteriets udvalg ikke helt tilfredsstiller jeres behov, er der gode muligheder for at få stillet sulten i den lille by Viroinval. Blot en kilometer fra Camping Ardinam finder I nemlig forskellige etablissementer, f.eks. bagere, der sælger friskbagt brød, samt hyggelige caféer og restauranter, der serverer lokal og autentisk mad.  

Indkøb og shopping i området

Indkøb og shopping i området

Som nævnt ligger Camping Ardinam tæt på den fine landsby Viroinval. Her finder I både dagligvarebutikker, detailhandler og mulighed for at købe lokale produkter og souvenirs, som kan tages med hjem fra opholdet i det sydlige Belgien. Kort sagt: Med Viroinval tæt på kommer I ikke til at mangle noget.  

Aktiviteter og underholdningsmuligheder

Aktiviteter og underholdningsmuligheder

På Camping Ardinam er der skruet op for underholdningen, og I kommer med garanti ikke til at kede jer. 

Om dagen kan I benytte campingpladsens mange sportsfaciliteter, f.eks. det store poolanlæg eller bordtennisbordet. Sportsentusiaster kan også være helt rolige. Camping Ardinam viser nemlig alle de store sportsbegivenheder på en storskærm, så I skal ikke være bange for at gå glip af noget under opholdet. 

Om aftenen bliver det bestemt ikke mere kedeligt på Camping Ardinam. Her arrangeres nemlig jævnligt underholdning for hele familien, og I kan se frem til sambadans, karaoke, bingospil og quizaftener.  

I nærheden af Camping Ardinam

I nærheden af Camping Ardinam

Camping Ardinam har en optimal beliggenhed lige i hjertet af den belgiske nationalpark Viroin-Hermeton. Nationalparken byder på et væld af muligheder, og I kan få mange timer til at gå med at udforske parkens faciliteter, enten på hesteryg, cykel eller i kajak eller kano.  

Den nærliggende landsby Viroinval er også et yndet udflugtsmål. Byen, der i 2009 modtog en europæisk anerkendelse for sin turistvenlighed, emmer nemlig af autentisk idyl, og I kan sagtens bruge flere dage på at slentre langs floden eller gennem de hyggelige gader, der findes i landsbyen.