Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Vigna sul Mar

Alt det får I:
2 lækre poolområder
Godt aktivitetsprogram
Fantastiske byer i nærheden
Diskotek for teenagere
Top Faciliteter
Strandtype
Sand
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Supermarked
Lille udvalg
Top Faciliteter
Strandtype
Sand
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Supermarked
Lille udvalg

Lidt af alt for hele familien

Camping Vigna sul Mar ligger mellem Lido Nazioni og Lido di Pomposa. Campingpladsen ligger direkte ud til stranden, hvor der er bar og mulighed for at leje liggestole og parasoller. Hvis I ikke vil have sand mellem tæerne, er der 2 lækre poolområder med børnepool. I højsæsonen er der aktivitetsprogrammer med gymnastik, aerobic, vandaerobic, bordtennis, mulighed for at grille og meget mere - nogle dage er der også underholdning. Campingpladsen ligger i gåafstand til barer og restauranter og kun 1 times kørsel fra Venedig. Campingpladsen er desuden velegnet til teenagere, da der blandt andet er disko om aftenen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Solbadningsområde
Sand
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
Pladsens terræn
Flad, Bakket
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Restauranter / barer
Diskotek
Højsæson, 2 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Mod betaling

Boliger - Camping Vigna sul Mar

Velkommen til Camping Vigna sul Mar

Camping Vigna sul Mar

Camping Vigna sul Mar

Camping Vigna sul Mar er en 4-stjernet campingplads beliggende ved den populære Adriaterhavskyst i Italien. Camping Vigna sul Mar har med sine swimmingpools for både børn og voksne, samt sin direkte adgang til det skønne og børnevenlige Adriaterhav - alt, hvad man drømmer om på sin ferie. Området byder tilmed på fantastiske naturoplevelser, og campingpladsen er omgivet af frodige, grønne træer og udsmykket med blomster. På campingpladsen har I mulighed for at leje et mobilhome eller et lodgetelt med bad/toilet. I finder boligerne i flere forskellige størrelser, så I kan vælge den størrelse, der passer til familiens individuelle behov.

Familiens poolparadis

Familiens poolparadis

Det skønne poolparadis fungerer som naturligt samlingspunkt for campingpladsens gæster – og dette er bestemt ikke uden grund. Poolområdet består nemlig af tre bassiner, omkranset af liggestole. Foruden en lav børnepool til de yngre vandhunde og en stor pool perfekt til de ældre børn, har campingpladsen en 25x12m pool – perfekt til banesvømning. Her kan I derfor tage jer den daglige morgensvømmetur, mens I nyder, hvordan solens stråler bager på skulderne.

Direkte adgang til Adriaterhavet

Direkte adgang til Adriaterhavet

Camping Vigna sul Mar har samtidig en af de smukkeste beliggenheder på Adriaterhavskysten med sin lange, brede sandstrand og sit lækre azurblå hav. Stranden er helt privat og kun for campingpladsens gæster. På den smukke strand har I derfor rig mulighed for en dukkert i vandet eller afslapning på strandens komfortable liggestole med tilhørende parasol. I højsæsonen er stranden udstyret med et underholdningsteam, som kan lege og plaske med børnene, mens forældrene slapper af. Derudover finder I et hav af sjove sportsaktiviteter for hele familien, herunder vandgymnastik, beachvolley og kanokurser.

Traditional restaurant og barer

Traditional restaurant og barer

På Camping Vigna sul Mar er intet overladt til tilfældighederne – heller ikke når det kommer til tilberedning af fantastiske middage. På campingpladsen finder I nemlig en skøn restaurant, hvor I kan få traditionelle, italienske retter bestående af forskellige tilberedninger af frisk fisk og kød. I finder tilmed et stort udvalg af lækre børnemenuer for de mindste, så de kan fylde deres maver med skønne pizzaer og pastaretter. Barerne findes enten inde i restauranten, hvor der serveres god vin og lækre drinks, ved den store pool og på standen. Alle barerne er åbne hele dagen, så I kan nyde en drink over den smukke, italienske solnedgang, eller mens ungerne leger ved poolen.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Vigna sul Mar finder I flere forskellige butikker, som tilbyder alt det nødvendige til campingferien. Her kan I derfor både købe madvarer, delikatesser, dagens avis og meget mere. Hvis I ønsker en komplet shoppetur, findes der gode shoppemuligheder i kystbyen Lido de Pomposa, som ligger blot et stenkast fra campingpladsen.

Kort om området

Kort om området

Camping Vigna sul Mar ligger langs den populære Adriaterhavskyst lige nord for byen Ravenna. Dette er en smuk by, som byder på et hav af kulturelle oplevelser, herunder ældre kirker og bygninger. Tæt på pladsen finder I tilmed smukke og autentiske Venedig, som er blandt Italiens mest populære turistattraktioner. I Venedig rejser I tilbage i tiden, og møder en smuk og romantisk bydel, som er bygget på pæle i havet. Her har I mulighed for at opleve den smukke venetianske kultur eller komme på en bådtur, som viser jer de smukkeste og mest idylliske sider af Adriaterhavets perle.