Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Vigna sul Mar

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Maks. 1,1 - 5 km
Supermarked
Lille udvalg
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson

Lidt af alt for hele familien

Camping Vigna sul Mar ligger mellem Lido Nazioni og Lido di Pomposa. Pladsen ligger direkte ud til stranden, hvor der er bar og mulighed for at leje liggestole og parasoller. Hvis I ikke vil have sand mellem tæerne, er der 2 lækre poolområder med børnepool, hvor I kan nyde det. I højsæsonen er der aktivitetsprogrammer med gymnastik, aerobic, vandaerobic, bordtennis, mulighed for at grille og meget mere - nogle dage er der også underholdning. Pladsen ligger i gåafstand til barer og restauranter og kun 1 times kørsel fra Venedig. Pladsen er desuden velegnet til teenagere, da der bl.a. er disco om aftenen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Maks. 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 5 km
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sand
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Minimarked
Basar
Kiosk
Restauranter / barer
Diskotek
Højsæson, 2 km
Isbod
Pizzaria
Take away
Bar
1 km
Restaurant
Snackbar
Strandbar
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Tysk, Engelsk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad, Bakket
Grill tilladt
Kul
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Mod betaling
Sportsturneringer
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Vandcykler
Volleyball
Aquarobics
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 114 km
Tætteste by
2 km
Andre faciliteter
Læge
Hæveautomat
Sikkerhedsboks
Bilvask
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Spillehal
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Børnefaciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Vandsport
Windsurfing
Kanoudlejning
Pladsstørrelse
Stor plads
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool

Boliger - Camping Vigna sul Mar

Velkommen til Camping Vigna sul Mar

Camping Vigna sul Mar

Camping Vigna sul Mar

Camping Vigna sul Mar er en 4-stjernet campingplads beliggende ved den populære Adriaterhavskyst i Italien. Camping Vigna sul Mar har med sine swimmingpools for både børn og voksne, samt sin direkte adgang til det skønne og børnevenlige Adriaterhav, alt, hvad man drømmer om på sin ferie. Området byder tilmed på fantastiske naturoplevelser, og pladsen er omgivet af frodige, grønne træer og udsmykket med blomster. På pladsen har I mulighed for at leje et Mobilhome eller et Lodgetelt med bad/toilet. I finder boligerne i flere forskellige størrelser, så I kan vælge den størrelse, der passer til familiens individuelle behov.

Familiens poolparadis

Familiens poolparadis

Det skønne poolparadis fungerer som naturligt samlingspunkt for pladsens gæster – og dette er bestemt ikke uden grund. Poolområdet består nemlig af tre bassiner, omkranset af liggestole. Foruden en lav børnepool til de yngre vandhunde og en stor pool perfekt til de ældre børn, har pladsen en 25x12m pool – perfekt til banesvømning. Her kan I derfor tage jer den daglige morgensvømmetur, mens I nyder, hvordan solens stråler bager på skulderne.


Direkte adgang til Adriaterhavet

Direkte adgang til Adriaterhavet

Camping Vigna sul Mar har samtidig en af de smukkeste beliggenheder på Adriaterhavskysten med sin lange, brede sandstrand og sit lækre azurblå hav. Stranden er helt privat og kun for pladsens gæster. På den smukke strand har I derfor rig mulighed for en dukkert i vandet eller afslapning på strandens komfortable liggestole med tilhørende parasol. I højsæsonen er stranden udstyret med et underholdningsteam, som kan lege og plaske med børnene, mens forældrene slapper af. Derudover finder I et hav af sjove sportsaktiviteter for hele familien, herunder vandgymnastik, beachvolley og kanokurser.

Traditional restaurant og barer

Traditional restaurant og barer

På Camping Vigna sul Mar er intet overladt til tilfældighederne – heller ikke når det kommer til tilberedning af fantastiske middage. På pladsen finder I nemlig en skøn restaurant, hvor I kan få traditionelle, italienske retter bestående af forskellige tilberedninger af frisk fisk og kød. I finder tilmed et stort udvalg af lækre børnemenuer for de mindste, så de kan fylde deres maver med skønne pizzaer og pastaretter. Barerne findes enten inde i restauranten, hvor der serveres god vin og lækre drinks, ved den store pool og på standen. Alle barerne er åbne hele dagen, så I kan nyde en drink over den smukke, italienske solnedgang, eller mens ungerne leger ved poolen.


Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Vigna sul Mar finder I flere forskellige butikker, som tilbyder alt det nødvendige til campingferien. Her kan I derfor både købe madvarer, delikatesser, dagens avis og meget mere. Hvis I ønsker en komplet shoppetur, findes der gode shoppemuligheder i kystbyen Lido de Pomposa, som ligger blot et stenkast fra pladsen.

Kort om området

Kort om området

Camping Vigna sul Mar ligger langs den populære Adriaterhavskyst lige nord for byen Ravenna. Dette er en smuk by, som byder på et hav af kulturelle oplevelser, herunder ældre kirker og bygninger. Tæt på pladsen finder I tilmed smukke og autentiske Venedig, som er blandt Italiens mest populære turistattraktioner. I Venedig rejser I tilbage i tiden, og møder en smuk og romantisk bydel, som er bygget på pæle i havet. Her har I mulighed for at opleve den smukke venetianske kultur eller komme på en bådtur, som viser jer de smukkeste og mest idylliske sider af Adriaterhavets perle.