Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Vilanova Park

Top Faciliteter
Maks. 1,1 - 5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
ferskvand
Grill tilladt
Kul og gas
Separat børnepool
ferskvand
Indendørs pool
Mod betaling

Camping Vilanova Park i Spanien

Camping Vilanova Park er en spændende campingplads/feriepark på den spanske nordkyst mellem Barcelona og Tarragona. Her finder I utallige aktiviteter såsom 2 store pools, børnepool, indendørs pool, sauna, jacuzzi, fodbold-, håndbold- og tennisbaner, volleyball, minigolf, hoppepuder og petanque. Endvidere er der alt, hvad I behøver indenfor campingpladsen som cafeteria, restaurant, diskotek, vaskeri, supermarked med bageri og slagter. Glæd jer til en fantastisk campingferie! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Maks. 1,1 - 5 km
Strand
Bus til stranden
hele sæsonen, mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
I en eller flere pools
Vandrutsjebane
Udendørs pool
ferskvand, April - August
Separat børnepool
ferskvand
Indendørs pool
Mod betaling
Jacuzzi / Whirlpool
mod betaling
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fodbold
Tennis
Bordtennis
Fitness
mod betaling
Volleyball
Minigolf
Mod betaling
Cykeludlejning
Basketball
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på pladsen
Dampbad
Betales på pladsen
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
mod betaling
Legeplads
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Butikker
Andre butikker
Kiosk, Souvenirs, Bageri
Kiosk
Supermarked
Stort udvalg
Souvenirs
Bageri
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Restauranter / barer
Take away
Bar
Isbod
Restaurant
Diskotek
På pladsen
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Kul og gas
Pladsens terræn
Bakket
Omgivelser
Nærmeste busstation

Praktisk information

Det koster €5 pr. person i entré at benytte den indendørs pool på Camping Vilanova Park. Børn 0-3 år har gratis entré.

Boliger - Camping Vilanova Park

Læs mere om Camping Vilanova Park

Om Camping Vilanova Park

Om Camping Vilanova Park

På en smuk bjergskråning nær Barcelona ligger denne forrygende 4-stjernede campingplads, hvor der er masser af muligheder for både børn og voksne! Der er to skønne poolområder samt wellnesscenter, og der er desuden mulighed for at udfolde sig i diverse fysiske aktiviteter såsom basketball, bordtennis, fodbold, volleyball og tennis. Der er derudover fitnesscenter og en multibane, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser! Campingpladsen arrangerer ydermere et aktivitetsprogram, som byder på aktiviteter for hele familien!

Stort poolområde og nærliggende strand og sø

Stort poolområde og nærliggende strand og sø

På Camping Vilanova Park finder du intet mindre end 4 sjove pools! To af dem fylder hver 1000 kvm, så der er plads nok at boltre sig på! Der er en vandrutsjebane og spa, der kan benyttes mod betaling. Omkring poolområdet er der to store solterrasser, hvor du kan ligge og nyde solens varmende stråler, og desuden er der en skøn udsigt over området! Blot 5 km fra pladsen ligger der en udsøgt sandstrand, som er yderst velholdt. Der kører busser mellem campingpladsen og stranden hver halve time, så det er nemt at komme frem og tilbage, og der er plads til både at nyde solen og at plaske i det lækre vand. Ydermere er der en sø i nærheden, hvis man skulle foretrække dét!

Charmerende, catalansk restaurant samt bar og diskotek på pladsen

Charmerende, catalansk restaurant samt bar og diskotek på pladsen

På campingpladsen er der en hyggelig restaurant i et restaureret catalansk stuehus! Det emmer af spansk charme og har et bredt menukort – og så byder restauranten både på glutenfrie retter og vegetarretter, så der er taget hensyn til alles forskellige behov! Restauranten fungerer også som bar, så du har mulighed for at slukke tørsten i en lækker drink eller et godt glas vin efter dagens strabadser. På pladsen er der desuden et diskotek for alle festglade mennesker, og der er naturligvis også en snackbar, hvor du kan få stillet den lille sult i løbet ad dagen.

Indkøbs- og shoppingmuligheder på Vilanova Park

Indkøbs- og shoppingmuligheder på Vilanova Park

Hvis I foretrækker at spise hjemme og selv tilberede jeres måltider, er der naturligvis også mulighed for dette på Camping Vilanova Park. Campingpladsen har sit eget supermarked, hvor du kan købe alverdens madvarer og diverse fornødenheder til campingferien. Desuden er der en aviskiosk på pladsen, så du kan holde dig opdateret på verden omkring dig – selv når du er på ferie! Ydermere er der en lille souvenirbutik, hvis der skal købes gaver eller minder om en dejlig ferie med hjem. Hvis du er til decideret shopping, ligger campingpladsen blot 50 minutters kørsel fra Barcelona, hvor der skulle være rig mulighed for at få stillet shoppingtrangen!

Området omkring Vilanova Park

Området omkring Vilanova Park

Camping Vilanova Park har en helt fantastisk placering, hvad end du er til storby eller natur! Med kort afstand til Barcelona er der mulighed for at slå sig løs i storbyen og nyde smuk arkitektur, spansk charme og lækre caféer og restauranter. Hvis du er mere til smuk natur, byder området også på fantastiske landskabshaver med frodige plæner og palmetræer, der skaber skygge på en solrig dag. Vilanova Park er desuden et fremragende udgangspunkt for udflugter, og der er blandt andet mulighed for en tur på hesteryg i nærheden! Derudover kan du prøve kræfter med vandsport som windsurfing, vandgymnastik og masser af sejlads, hvis du ønsker en mere aktiv ferie!