Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village Casa dei Prati

Alt det får I:
Spændende byer i området
Pool på campingpladsen
Naturskønne omgivelser
Strand i gåafstand
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Fodbold

Campingplads for hele familien på smukke Elba

Ferien på Elba kan blive endnu bedre ved at vælge den rigtige campingplads. Camping Village Casa dei Prati tilbyder swimmingpool, bar, eget supermarked samt en kort afstand til stranden. Alt i en pakke, når man bor på campingpladsen, der ligger ud til Lacona-gulfen. Stranden er en af de længste på hele øen med sandbund og lavvande – perfekt til både voksne og helt små børn. Oplev Elba på den rigtige måde ved at vælge den rette campingplads for ferien med familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
På en ø
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
1 km
Dykkerskole
100 m
Dykning
1 km
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Village Casa dei Prati

Pool og strand

Pool og strand

Turen til Italien skal ikke være forgæves med hensyn til at bade. Camping Village Casa dei Prati byder på en stor swimmingpool, som er omgivet af smukke træer i siderne. Poolområdet er både for børn og voksne. Poolen er således stor nok både til leg og til brystsvømning. Ligeledes er området fyldt med liggestole til hele familien, når det er tid til at nyde solen. Campingpladsen ligger i kort afstand til stranden – en sandstrand ud til Lacona-gulfen. Havet nær kysten er lavvandet, så hele familien kan være med.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

At samles om det gode måltid i nye omgivelser er feriens helt store højdepunkter. Camping Village Casa dei Prati skaber rammerne om hyggelige stunder ved bordet ved at stille køkken og faciliteter til rådighed. Gæsterne kan med andre ord selv købe ind i campingpladsens supermarked. Campingpladsen har egen bar med udskænkning hele dagen. Restauranter og barer kan ligeledes findes i øens lidt større byer, som ikke er langt med bil.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

At handle ind og lave mad på campingferien er selvfølgelig et behov, vi alle har. Campingpladsen har eget supermarked, hvor der kan købes en lang række af mad- og drikkevarer. Ønsker man at shoppe, så kan man besøge øens større byer i form af Marina di Campo eller Procchio. Her er der muligheder for at opleve øens kultur på tæt hånd og få sig en god souvenir med ovenikøbet.

Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

En ferie bliver kun sjovere af, at familien kan samles om aktiviteter i nye omgivelser. Camping Village Casa dei Prati tilbyder babyclub til børnefamilierne med helt små børn. Der er samtidig mulighed for at komme på cykelture rundt i området på campingpladsens cykler. Campingpladsen har også WiFi til de gæster, som har behov for det fra tid til anden. Swimmingpoolen er et godt sted at bruge den overskydende tid, hvis den skulle være til stede på pladsen.

I området

I området

Ferien til Elba er fyldt med aktiviteter og turistattraktioner. Øen er kendt for sine sandstrande og naturskønne parker. Familien kan også tage en dagstur på Monte Capanne, et bjerg på øens vestlige side. De mange havnebyer på øen er en oplevelse for turister. Øens ældgamle kultur lever i de små byer tæt på havet – en god mulighed for at smage lokale egnsretter og drikkevarer.