Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village De La Guyonniere

Alt det får I:
Dejligt område omkring pladsen
Stort, flot poolområde
Masser faciliteter
Sjove aktiviteter for hele familien
Top faciliteter
Strandtype
Strandtype
Sand / småsten, 12 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul og gas
Top faciliteter
Strandtype
Strandtype
Sand / småsten, 12 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul og gas

Velkommen til Village De La Guyonniere

Camping Village de la Guyonniere er en dejlig 5-stjernet campingplads, som ligger i Vendée i Frankrig. Hold jeres ferie her få oplevelser, som passer til hele familien. Store som små, unge som ældre får et væld af aktiviteter at begive sig til på en flot campingplads i et naturskønt område. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
, Sand / småsten, 12 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Med legeredskaber
Indendørs pool
Generelt
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Junior klub
Underholdning (dag)

Praktisk information

Bemærk: Denne campingplads er kontantløs og der bruges et armbånd som betaling for alle køb der foretages på pladsen. Alle gæster over 7 år vil få dette udleveret ved ankomst, og det kan "tankes op" ved at oprette en konto på www.cashless.fr. På denne hjemmeside kan også refunderes evt. overskydende beløb dog først i slutningen af September.

Camping Village De La Guyonniere i Frankrig

Pool og strand

Pool og strand

Camping Village de la Guyonniere har et stort poolkompleks med rutsjebaner og sjove vandstrømme. Der er både udendørs- og indendørspool samt et separat børnebassin. I forbindelse med poolkomplekset finder I også et spaområde med jacuzzi, sauna, dampbad og massagestole. Der er altså både plads til at få brændt energi af og til at slappe helt af. Kun ti kilometer væk fra campingpladsen ligger der skønne sandstrande, så I har også mulighed for at dase en hel dag på stranden og nyde det friske havvand.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Camping Village de la Guyonniere tilbyder aktiviteter og underholdning for alle aldre. Man kan f.eks. få mange timers underholdning på multisportsbanen, hvor man kan spille fodbold, basket m.m. Derudover kan man bl.a. spille petanque, bordtennis og tennis. Børnene kan besøge den lille børnezoo med kaniner, æsler, lamaer m.m, hvor de kan lære at omgås dyr. Er der hesteglade børn i familien? Så kan de få en ridetur på en af pladsens ponyer.

Indkøb, restaurant og bar

Indkøb, restaurant og bar

På campingpladsen finder I en lækker restaurant, hvor I kan spise gode måltider. Herudover er der bar, snackbar og poolbar, så I kan forsyne jer, lige når I har brug for det med kolde drinks. 

På pladsen finder I desuden et supermarked, hvor I kan købe diverse dagligvarer. Det er nemt og bekvemt med alle faciliteter på pladsen, så I bare kan holde ferie.

Området

Området

Campingpladsen ligger i naturskønne og fredelige omgivelser, så der er rig mulighed for at tage på cykel- eller vandreture. Ved kysten kan man afprøve vandsport som surfing, dykning, stand up paddle og mange andre underholdende aktiviteter.