Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Village Europe Garden

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 2.5 km
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 2.5 km
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)

Camping Village Europe Garden - Et ideelt sted for børnefamilien!

Camping Village Europe Garden er beliggende på Italiens smukke østkyst i regionen Abruzzo. Camping Village Europe Garden tilbyder både privat sandstrand, poolområde, sportaktiviteter og fitness. På Camping Village Europe Garden findes en behagelig og venlig atmosfære hvor I nemt vil kunne læne jer tilbage og nyde ro og fred. Yderligere kan I benytte jer af restaurant, pizzeria, bar og et mini-marked hvor du kan handle ind. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 2.5 km
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
PC med Internet
Mod betaling
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
Grill tilladt
Gas og el
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Organiserede udflugter
Cykelture
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Mod betaling
Ridning
Tæt på pladsen

Boliger - Camping Village Europe Garden

Velkommen til Camping Village Europe Garden

Poolområde og privat strand

Poolområde og privat strand

Poolområdet består af 2 swimmingpools, hvoraf det ene bassin er et semi-olympisk pool på 25 x 12,5 meter. I forlængelse af den semi-olympiske pool er der et børneområde med en paddehat og en rutsjebane for børn. Herudover findes der en separat børnepool samt hydromassage. Poolområdet tilbyder også liggestole med tilhørende parasoller hvor I kan slappe af og tage en lille pause.

Den private sandstrand ligger kun 5 minutter i bil fra pladsen. Her er der også mulighed for at tage en gratis shuttlebus til og fra stranden. På stranden er der masser af muligheder for sportaktiviteter heriblandt beachvolley, strandtennis, vindsurfing, dans, aquagym og sjove lege som arrangeres af campingpladsen aktivitetsteam. Der er gode faciliteter på stranden såsom restaurant, bar, omklædning, bade, liggestole og parasoller. 

Sport og aktiviteter

Sport og aktiviteter

Når I er blevet trætte af at sole jer, ligge på stranden eller bade i poolen så har I brug for lidt sjove aktiviteter. Her er der masser af muligheder på Camping Village Europe Garden. I kan bla. spille tennis, bordtennis, five-a-side eller bueskydning. Området omkring Camping Village Europe Garden byder også på mange aktiviteter såsom, fiskeri, undervandfiskeri, løberuter, cykling eller ridning.

Restaurant og Pizzeria

Restaurant og Pizzeria

Camping Village Europe Gardens har både en skøn restaurant og et pizzeria. På restauranten tilbyder de lækre fiskeretter, grillretter og andre internationale kendinge. På Pizzeriaet kan I nyde lækre stenovnsbagte pizzaer. Et hit hos både store og små. I kan også vælge at benytte jer af take-away servicen. Så har I mulighed for at nyde skøn mad fra restauranten eller pizzeriaet i hjemlige omgivelser. Har I interesse i at tilberede frokosten eller middagen selv, så kan der handles ind på pladsens mini-marked. Her finder i alt fra kød til grøntsager samt lækre lokale italienske produkter, som f.eks. vin og olivenolie.

Underholdningsteam

Underholdningsteam

Det professionelle underholdningsteam står hver dag klar med sjove lege og tiltag. Her vil I blandt andet kunne deltage i konkurrencer og sportaktiviteter. Derudover er der aftenshow, cabaret, grillarrangementer og spaghetti-fester. Børnene er i fokus og for dem afholdes der miniklub, baby dans, tegning, temafester og teater.

Et ideelt sted for børnefamilien som gerne vil have en masse dejlige oplevelser på sin ferie.