Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village Juliamare

Alt det får I:
Flot natur og kultur i omegnen
Camping med masser af aktiviteter
Den ideelle badeferie
Pool og strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt

Camping lige ud til stranden

Abruzzo er en region midt i Italien, der indbyder til en ferie med italiensk mad og vin, fantastiske sandstrande ned til Adriaterhavet og smukke nationalparker med bjerge og søer. Derfor har denne region ingredienserne til den perfekte ferie. Abruzzo er også rig på kultur og historie, så der er mange smukke, gamle byer og bygningsværker, som I kan besøge. Camping Village Juliamare ligger lige ned til en dejlig strand, så I kan springe i vandet fra morgenstunden. Desuden har campingpladsen gode faciliteter, så der er underholdning nok til mange dages ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Havn
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Grill tilladt
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Omgivelser
Tætteste by
20 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Fodbold
Multisportsbane
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Village Juliamare

Smuk natur og flotte byer

Smuk natur og flotte byer

Abruzzo er en af de knap så store regioner i Italien med 1,3 millioner indbyggere og 10.763 km2. Der er dog stadig masser af oplevelser i Abruzzo, når det kommer til natur og kultur, da regionen både har smukke byer, imponerende natur og en rig historie.  

En af de store naturmæssige oplevelser findes i Abruzzo-nationalpark. Det er en stor nationalpark med mange bjerge og søer. I kan også finde gamle bygningsværker i området, f.eks. klostre. Derfor er nationalparken oplagt til lange vandreture, men I skal være opmærksomme på, at der i området er vilde dyr som ulve.  

Vil I en dag til en historisk og autentisk italiensk by, er der flere muligheder i Abruzzo. En mulighed er Pescara, som er den største by i Abruzzo med sine 120.000 indbyggere. Det er en klassisk italiensk by med smukke bygninger og mange gode restauranter med lækker italiensk mad.  

Familievenlig camping tæt på stranden

Familievenlig camping tæt på stranden

Camping Village Juliamare ligger lige ned til en dejlig sandstrand, hvor der er adgang til campingpladsens egen private strand. I kan også vælge at springe i campingpladsens egen pool, hvis I ikke vil ned til stranden. Der er også mulighed for, at børnene kan lege på den store legeplads i området eller blive underholdt i børneklubben. Kort fortalt er der alene på selve campingpladsen i sig selv nok aktiviteter til en hel ferie!  

Den italienske restaurantoplevelse

Den italienske restaurantoplevelse

Hvis I ønsker at spise ude, har campingpladsen sin egen café, hvor I kan spise lækker italiensk mad. I kan også vælge at tage til byen Giulianova, der ligger tæt på, og hvor der er mange forskellige spisesteder. Det er en turistet by, så det betyder, at der er et stor udbud af restauranter at vælge imellem. Der er også mange indkøbsmuligheder i byen, så I kan hurtigt finde et sted at købe ind i nærområdet, hvis I skulle have behov for dette.