Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping & Village Santa Fortunata

Alt det får I:
God beliggenhed
Både pool og stenstrand
God underholdning og sjove aktiviteter
Flotte faciliteter
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 300 m
Antal standpladser
Antal: 558
Tætteste by
1.5 km
WiFi
Hele stedet (mod betaling)
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 300 m
Antal standpladser
Antal: 558
Tætteste by
1.5 km
WiFi
Hele stedet (mod betaling)

Alt det bedste fra Italien

Hos Camping Santa Fortunata finder I noget af det bedste, Italien har at byde på. Her er smuk natur, lækker mad og kultur inden for en kort radius. Pladsen er beliggende på Sorrentohalvøen, som især er kendt for at have et mildt klima. Dette og en smuk natur gør, sammen med et væld af spændende aktivitetsmuligheder, Camping Santa Fortunata til en skøn plads at tilbringe jeres ferie på. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 558
Egnet til
Babies and toddlers (0-3 years) ​Look up details 31 / 5,000 Translation results Translation result Babyer og småbørn (0-3 år), Børn (4-9 år), Teenagere (10+)
Grill ikke tilladt
Kontantløst armbånd
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk
Stedets terræn
Terasser
Tætteste by
1.5 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Småsten, 300 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Saltvand
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
WiFi
Hele stedet (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Fitness
Fodbold
Sportsturneringer
Tennis
Basketballkurv
Volleyball
Underholdning
Børne-disco
Junior klub
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Teenage klub
Højsæson
TV Rum
Underholdning (aften)
July - September
Underholdning (dag)
July - September
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Bageri
Basar
Kiosk
Souvenirs
Vinhandel
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Take away
Isbod
Diskotek
July - September
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Kun tilladt, hvis de bærer mundkurv, Hunde er kun tilladt på standpladser
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Omgivelser
Nærmeste busstation
100 m
Nærmeste hospital
1 km
Nærmeste marked
700 m
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Hav, 300 m
Vandsport
Kanoudlejning
Wellness faciliteter
Massage

Smuk natur på Camping Santa Fortunata!

Pool og stenstrand

Pool og stenstrand

Der er ikke noget så forfriskende som en kold dukkert, når sommervarmen er på sit højeste, og Camping Santa Fortunata har et pool-område i fine omgivelser til lige dette formål. Den hyggelige pool er perfekt til både leg og blot at nedsænke sig i det kølige vand. Poolen har en tilhørende bar, hvor I kan købe forfriskninger, så feriestemningen rigtig kan indfinde sig. Efter et par minutters gang ad en lille sti gennem naturen kan man også finde den nærmeste strand, som er 150 meter lang og består af en række store stenformationer. Herfra kan man springe i vandet og nyde det dejlige havvand. Stranden har også en kioskbar, hvorfra I kan købe snacks og kolde drikkevarer.

Restaurant med udsigt

Restaurant med udsigt

Den smukke natur kan opleves mange steder på pladsen, og når I sidder i restauranten, kan I ligeledes nyde udsigten til det blå hav. Her kan I indtage jeres måltider morgen, middag og aften, så der er intet behov for selv at skulle i køkkenet på jeres ferie. I kan vælge at spise i restauranten eller tage jeres mad med hjem til ferieboligen som takeaway, og der er rigeligt lækkert at vælge mellem, da restaurantens menu byder på traditionsrige retter fra egnen samt klassiske pizzaer.

Indkøb på pladsen

Indkøb på pladsen

På Camping Santa Fortunata kan I også selv vælge at lave jeres mad, og I kan finde alle de madvarer, I skulle få brug for, i pladsens minimarked. Så har I lyst til at kaste jer ud i madlavningens kunst, mens I er på ferie, skal I blot forbi minimarkedet, som byder på varer af høj kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Har I brug for at lave større indkøb finder I supermarkeder ca. 1,5 km fra pladsen. 

Aktiviteter og underholdning på Camping Santa Fortunata

Aktiviteter og underholdning på Camping Santa Fortunata

Der er masser af muligheder for at deltage i forskellige spændende aktiviteter på Camping Santa Fortunata. Pladsen har sit eget animationsteam, som inddrager jer i et væld af interessante aktiviteter, der spænder fra temafester til sport, lege og meget mere. Miniklubben er åben for de mindste, og her er der rigeligt med leg og sjov til at beskæftige dem en hel ferie. Om aftenen er der ligeledes Mini Disco, hvor børnene underholdes af pladsens maskot, Fortunello. Det er desuden muligt at beskæftige børnene på pladsens legeplads, hvor de kan lege i hyggelige og grønne omgivelser. Det er ikke kun børnene, der har mulighed for at blive beskæftiget på ferien. Det voksne publikum kan for eksempel komme med ud at dykke i det smukke, blå hav.

I området

I området

Området omkring Camping Santa Fortunata har meget at byde på, og det er især kendt for dets milde klima. Vil I ud at udforske den smukke natur i området, udlejer pladsen biler og scootere, som gør det nemt for jer at komme rundt. Pladsen har desuden en shuttlebus-service, som kan bringe jer til Sorrento by på kun 10 minutter. Denne bus går på specifikke tidspunkter og gør det nemt for jer at komme til byen, som ligger 1,5 kilometer væk. Nogle af de andre attraktioner, der ligger i nærheden, inkluderer Amalfikysten, Capri og Pompei.