Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Villaggio Colombo

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Tennis
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Tennis
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Velkommen til Camping Villaggio Colombo

Oplev Den Italienske Riviera fra en dejlig plads ved den idylliske by Andora. Her kan I nyde et indbydende poolområde, smukt landskab og samle familien om sjove aktiviteter. Camping Villaggio Colombo tilbyder fine boliger, panoramaudsigt og en masse faciliteter til en dejlig campingferie. Alt i alt en rigtig familievenlig campingplads! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 2 km
Generelt
Clubkort
Obligatorisk, betales på pladsen
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Boliger - Camping Villaggio Colombo

Camping Villaggio Colombo i Italien

Om Camping Villaggio Colombo

Om Camping Villaggio Colombo

Camping Villaggio Colombo ligger på en bjergside lidt tilbagetrukket fra Andora by på den anden side af kystmotorvejen. Feriestedets mange faciliteter gør stedet til den perfekte ramme for en god familieferie i Den Italienske Riviera. Fra feriestedet er der en storslået udsigt ud over Middelhavet, og I bor enten i bungalows eller i mobilhomes, som ligger på små terrasser op af bjerget. 

Pladsens faciliteter

Pladsens faciliteter

Feriestedets mest attraktive facilitet er den store og indbydende pool, som ligger med udsigt over bjergene. Poolområdet består yderligere af en separat børnepool, hvor børnene kan lege. Derudover er der liggestole og parasoller, så I både kan nyde sol og skygge. Camping Villaggio Colombo har desuden reception, bar med panoramaudsigt og minimarked - alt sammen til at gøre jeres ferie nem og bekvem!

Oplev Andora

Oplev Andora

Andora er en lille typisk riviera-by i Italien med en lang strandpromenade ud til Middelhavet og hyggelige lokale restauranter. En tur i byen vil byde på en spændende historie og kultur, som kan kombineres med et strandbesøg eller en god middag på restaurant. I finder flotte bygninger fra middelalderen, små stræder med marker afholdt af de gæstfrie lokale, og måske kan I spotte en delfin på havet.