Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Villaggio Turistico Lido D Abruzzo

Alt det får I:
Smukke naturområder
Børnevenlige aktiviteter
Spa og wellness
Stort vandland og lige ved stranden
Top faciliteter
Afstand til
Strand: direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 316
Tætteste by
2.1 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Top faciliteter
Afstand til
Strand: direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 316
Tætteste by
2.1 km
WiFi
Hele stedet (gratis)

Villaggio Turistico Lido D Abruzzo - Luksusferie ved Adriaterhavet

Vil I gerne på varm solskinsferie i luksuriøse omgivelser, er camping Villaggio Turistico Lido D Abruzzo nok lige noget for jer. Campingpladsen ligger i Abruzzo i Italien lige ved Adriaterhavet, og denne lækre beliggenhed giver jer rig mulighed for at bade og nyde solen. Regionen Abruzzo er nemlig kendt for sine varme, tørre somre og milde vintre. Besøger I Abruzzo om sommeren er det derfor helt oplagt at tage en tur i havet – og Camping Villaggio Turistico Lido D Abruzzo giver jer rig mulighed for netop dét, da der nemlig både er privat sandstrand og badeland. I får blandt andet også mulighed for at nyde autentisk, lokal mad, tage i spa og se shows med campingpladsens restaurant, wellnessområde og den daglige underholdning for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 316
Grill ikke tilladt
Tætteste by
2.1 km
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Udendørs pool
Antal: 3, May - September
Separat børnepool
Med legeredskaber, May - September
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Baby pool
Badehætte (påkrævet)
Indendørs spa pool
Solsenge ved poolen
Wellness Center
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Mod betaling
Fodbold
Multisportsbane
Sportsturneringer
Underholdning
Børne-disco
Mini klub
Organiserede udflugter
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
May - September
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Butikker
Minimarked
June - September
Kiosk
Restauranter / barer
Restaurant
May - September
Pizzaria
Bar
Snackbar
May - October
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Hund
Hund ikke tilladt
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Omgivelser
Nærmeste busstation
9.3 km
Nærmeste hospital
8.4 km
Nærmeste lufthavn
32.7 km
Nærmeste togstation
4.1 km
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Afstand til
Strand: direkte adgang
Vandsport
Bådudlejning
Windsurfing
Wellness faciliteter
Massage
Sauna

Velkommen til Camping Villaggio Turistico Lido D Abruzzo

Hvad kan I se i regionen?

Hvad kan I se i regionen?

Abruzzo-regionen byder desuden på masser af kultur, historie og natur. I kan besøge museer, gamle kirker, naturparker, madfestivaler og vingårde. Og bor I på Camping Villaggio Turistico Lido D Abruzzo, er I tæt på disse oplevelser. Besøg for eksempel gamle byer som Campli og Teramo, og lad jer fortrylle med deres kultur-events og velbevarede arkitektur, der giver jer indblik i Abruzzos historie.

Vælg mellem privat strand og badeland

Vælg mellem privat strand og badeland

Fra campingpladsen har I adgang til privat sandstrand, hvor vandet er krystalklart og lavvandet. Stranden er altså børnevenlig, og derfor et perfekt sted for familien, som ønsker at slappe af og nyde solen og varmen. På campingpladsen er der også et badeland med tre pools, jacuzzi og vandrutsjebaner, så der er rigeligt med spænding og sjov. De voksne har rig mulighed for at slappe af imens. Uanset om I altså vælger at tage en dukkert i Adriaterhavet eller vil plaske rundt i badelandet, er I garanteret sjov og afslapning.

Udflugter, wellness og shows for hele familien

Udflugter, wellness og shows for hele familien

Ud over at hoppe i poolen kan I også udforske omkringliggende naturområder, tage i spa, se shows og dyrke sport. Camping Villaggio Turistico Lido D Abruzzo er nemlig omringet af grønne områder med fyrretræer og palmer. Disse grønne områder er perfekte til hyggelige gåture. I kan også tage på udflugter, som er mere krævende. Pladsen tilbyder nemlig guidede ture, hvor I kan tage ud og se middelalderlandsbyer og opleve Abruzzo’s betagende natur.  

Vil I underhodles byder Camping Villaggio Turistico på spil, shows og sportsturneringer. I kan spille fodbold og se trylleshows eller akrobatik. Dagene er altså spækket med underholdning, og der er noget for hele familien.  

På dage hvor I kun har lyst til at slappe af, kan I med fordel besøge campingpladsens spa. Her kan I forkæle jer selv med blandt andet ansigts-og kropsbehandlinger og boblebad.

Nyd lokal mad og autentisk pizza

Nyd lokal mad og autentisk pizza

Efter en lang dag på stranden kan det være dejligt med et lækkert aftensmåltid. Heldigvis skal I ikke lede længe efter gode spisesteder, der kan give gode smagsoplevelser. På Camping Villaggio Turistico Lido D Abruzzo er der nemlig en restaurant, hvor I kan få klassiske italienske specialiteter, men I kan også smage på retter, som er særlige for Abruzzo-regionen.  

Derudover er der på campingpladsen et minimarked, hvor I kan handle. Der er også andre services som vaskeri, frisør og apotek.

Oplev Adriaterhavskysten og Abruzzos historie

Oplev Adriaterhavskysten og Abruzzos historie

Adriaterhavet, nationalparker, middelalderbyer og vingårde – Abruzzo har det hele. Benytter I jer for eksempel af Camping Villaggio Turistico Lido D Abruzzos ekskursioner, kan I opleve charmerende middelalderlandsbyer som Civitella del Tronto, hvis gader og smukke bygninger er spækket med historie. Derudover vil I også blive vist rundt på gårde, hvor I kan se, hvordan autentisk Abruzzo-vin og mad bliver produceret.  

I kan også tilføje kulturoplevelser til pakken ved at besøge byerne i Abruzzo-regionen, herunder Teramo og Campli. I Teramo afholdes kunstudstillinger om foråret, og om sommeren afholdes der litteraturpriser samt Interamnia World Cup, som er et internationalt håndboldevent. I Campli afholdes der madfestivaler, og byen huser også det arkæologiske museum Museo Nazionale Archeologico og San Pietro-kirken.