Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Rosapineta Syd

Alt det får I:
Stort poolområde direkte til Adriaterhavet
Fantastisk beliggenhed
I nærheden af Venedig
Hyggelig restaurant og to barer
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Antal: 1, Alders- og højdebegrænsning
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Mini klub
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Antal: 1, Alders- og højdebegrænsning
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Mini klub

Stort poolområde ned til stranden

Camping Rosapineta Sud ligger helt ned til sandstranden i Rosolina Mare. Feriestedet består af mobilhomes, som ligger på et stort grønt område med masser af plads, hvor børnene kan boltre sig. Det store poolområde ligger helt nede ved stranden, hvor der også er en lille snack-bar, som serverer små lette anretninger. Desuden er der restaurant/pizzeria, hvor I kan smage de mange lokale specialiteter og skal I en aften bare have lidt let og hurtig mad, kan I bestille Take-Away. Der er et rigt aktivitetsprogram på stedet med bueskydningskonkurrencer, beach-volley og masser af aftenunderholdning for alle. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Antal: 1, Alders- og højdebegrænsning
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Opvarmet, May - September
Separat børnepool
Solbadningsområde
Sand
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bueskydning
Mod betaling
Fitness
Minigolf
Mod betaling
Sportsturneringer
Bordtennis
Cykeludlejning
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Dykning
Underholdning
Underholdning (aften)
May - September
Mini klub
May - September
Underholdning (dag)
May - September
Butikker
Minimarked
Kiosk
Souvenirs
Supermarked
Medium udvalg
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Snackbar
Pizzaria
Diskotek
300 m
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Generelt
Clubkort
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Grill tilladt
Fælles grill område
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 75 km
Tætteste by
400 m

Velkommen til Camping Rosapineta Sud

Camping Villaggio Rosapineta – Adriaterhavet

Camping Villaggio Rosapineta – Adriaterhavet

Camping Villaggio Rosapineta er en stor 3-stjernet campingplads, som byder på en fantastisk beliggenhed ved den gyldne sandstrand nær Rosolina Mare ved Adriaterhavet I Italien. Campingpladsen byder på skønne naturoplevelser, og en del af campingpladsen ligger i en stor fyrreskov, hvor I er garanteret skygge, hvis I ønsker dette. Blot et stenkast fra pladsen finder I også en italiensk nationalpark, hvor I kan opleve den frodige, italienske natur.
Camping Villaggio Rosapineta byder ligeledes på fantastiske faciliteter for hele familien, herunder to store swimmingpools, gode spisemuligheder og kvalitetsunderholdning for alle aldre.


2 store swimmingpools og direkte adgang til smuk sandstrand

2 store swimmingpools og direkte adgang til smuk sandstrand

Camping Villaggio Rosapineta er en af de helt store campingpladser i området og byder derfor på et enestående poolområde med faciliteter for hele familien. I poolområdet kan I finde en kæmpe familiepool med panoramaudsigt over havet, samt et børnebassin til de mindste vandhunde. Rundt om poolen finder I en flot solterrasse med solsenge og parasoller, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt.
Det er dog ikke kun det store poolområde, som indbyder til skønne badeoplevelser. Fra Camping Villaggio Rosapineta har I nemlig direkte adgang til en skøn sandstrand, hvor der er rig mulighed for at slappe af i en solseng eller få sig en dukkert i det rolige, børnevenlige havvand. Til den aktive familie kan I tilmed finde et bredt udvalg af sportsaktiviteter på stranden, herunder windsurfing, kanoudlejning, vandcykling og sejlads.


Restaurant og 2 barer

Restaurant og 2 barer

Efter en lang dag ved stranden eller på udflugt til det nærtliggende område, kan sulten hurtigt melde sig. På selve Camping Villaggio Rosapineta finder I en skøn restaurant, hvor I finder et bredt menukort bestående af klassiske pizza- og pastaretter og lokale specialiteter. På denne måde behøver I ikke at køre langt for et overdådigt måltid, men kan blot gå ned på restauranten og nyde maden under åben himmel. Hvis I ønsker at spise måltidet hjemme i boligen, har I ligeledes mulighed for at få takeaway med hjem.
Er I til forfriskende drinks og lækre vine, har I tilmed mulighed for at nyde afkølede drikkevarer på en af campingpladsens to barer. Her kan I samtidig nyde den smukke, italienske solnedgang som ligger sig som et tæppe over det frodige naturlandskab.


Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

På selve Camping Villaggio Rosapineta er der rig mulighed for at gøre de daglige indkøb i det lokale supermarked. Her finder I et stort udvalg af internationale og lokale dagligvarer, så I selv kan tilberede måltiderne, eller hvis I blot mangler nogle praktiske fornødenheder.
Er I shoppelystne, og ønsker I at købe en lille feriegave med hjem til familien, finder I også en souvenirbutik som emmer af fine og mindefyldte souvenirs.

Kort om området

Kort om området

Camping Villaggio Rosapineta ligger ved Adriaterhavet, som er kendt for at byde på et hav af turistattraktioner for både store og små. I det nærtliggende område omkring Camping Villaggio Rosapineta finder I derfor et hav af spændende oplevelser, herunder både oplevelser inden for natur, kultur og underholdning. Nord for Camping Villaggio Rosapineta finder I blandt andet den fantastiske by Venedig. Venedig kaldes for Adriaterhavets perle og er en charmerende, historisk by som er bygget på pæle i vandet. Byen byder på et hav af kulturelle oplevelser, som smukke bygninger og kirker, autentiske smøger og fantastiske, smagfulde restauranter.