Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Villagio Barricata

Alt det får I:
Sjove aktiviteter
Populær campingplads for børn
Beliggende mellem to skønne strande
5-stjernet campingplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Velkommen til Camping Villaggio Barricata

Den skønne Camping Villaggio Barricata ligger i Po-deltaet syd for Venedig ved Bonelli di Porto Tolle i et område, der er kendt for sit rige fugleliv og fortsat har dejlig uspoleret natur. Camping Villaggio Barricata er en ældre campingplads, som er blevet fuldstændig renoveret. Stranden er lige i nærheden, hvor I kan nyde solen og vandet. Glæd jer til en skøn ferie ved Adriaterhavet! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sand
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson, Alder 4-10 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Teenage klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson, May - September
Andre faciliteter
Læge
Opladning elbiler
mod betaling
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Basar
Frugt og grønt
Kiosk
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
ID armbånd/kort
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max 30 kg., Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 115 km
Nærmeste supermarked
5 km
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
500 m
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Strandbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Mod betaling
Cykeludlejning
Fitness
Gratis
Fodbold
Ridning
Tæt på pladsen, Undervisning, 5 km
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Vandcykler
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Mod betaling, Hoppeborg
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning
Vandski
Windsurfing
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen

Camping Villaggio Barricata ved Adriaterhavskysten

Om Camping Villaggio Barricata

Om Camping Villaggio Barricata

Camping Villaggio Barricata er en 5-stjernet campingplads beliggende ved Adriaterhavet i Italien. Campingpladsen ligger tæt på en lille lystbådehavn og Rosolina, som er en større by (ca. 45 km fra pladsen). Pladsen er perfekt til børnefamilier, da den byder på et hav af faciliteter for hele familien, herunder alt fra gyldne sandstrande til sjove swimmingpools. Derudover byder pladsen på et bredt udvalg af sjove sportsaktiviteter som cykling, volleyball, beachvolley, basketball, fodbold og tennis – perfekte aktiviteter til den aktive familie. Den skønne placering ved Adriaterhavet åbner tilmed for fantastiske oplevelser i det omkringliggende område, hvor I blandt andet kan besøge den smukke, romantiske by Venedig.

Stort poolområde

Stort poolområde

At Camping Villaggio Barricata er kendt som en populær campingplads for børnefamilier, kommer for alvor til udtryk i det store poolområde. Her er der nemlig plads til både store og små vandhunde, uanset om ferien skal bruges på svømning i den 25 meter lange olympiske swimmingpool eller på plask og leg i den sjove familiepool med lagune og sjove vandrutsjebaner. Ønsker I at nyde ferieafslapningen til fulde, finder I også et skønt wellnessområde på pladsen. Her har I rig mulighed for at hoppe i boblebadet eller slappe af i en behagelig liggestol.

Privat sandstrand

Privat sandstrand

Ønsker I at nyde havets brusen og få sand mellem tæerne, finder I en fantastisk sandstrand lige ud for Camping Villaggio Barricata. Pladsen ligger nemlig placeret mellem to skønne strande, som begge byder på skønt, azurblåt vand og gyldent sand. På stranden finder I flere forskellige faciliteter, herunder en kiosk, hvor I kan købe mad og drikke, ligesom der er et livreddertårn, hvor livreddere står klar til at hjælpe de badende gæster.

Italiensk restaurant og poolbar

Italiensk restaurant og poolbar

Efter en lang dag ved poolen eller en spændende udflugt i det nærtliggende område findes der ikke noget bedre end et fantastisk måltid, der er inde for rækkevidde. På Camping Villaggio Barricata behøver I nemlig ikke at køre langt for et overdådigt, italiensk måltid – I finder en skøn restaurant på selve campingpladsen. Her finder I et bredt menukort, der byder på alt fra italienske specialiteter til klassiske retter. Derfor er der noget for enhver smag, uanset om I er pizza-elskere eller eksempelvis ønsker at prøve en lokal fiskeret tilberedt på friske råvarer.
Er I til forfriskende drinks med god udsigt, finder I tilmed en poolbar på pladsen. Her kan I nyde de skønne drikkevarer, mens I ser solen gå ned, eller når tørsten melder sig efter en svømmetur i poolen.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

Hvis I står og mangler en række praktiske dagligvarer eller ønsker at tilberede maden selv, kan I finde alt, hvad I skal bruge i pladsens supermarked. Her finder I nemlig et stort udvalg af internationale og lokale råvarer, herunder friskt kød og grønt. Til de shoppelystne findes ligeledes et minimarked, en basar og en kiosk, hvor I kan købe en feriegave med hjem til familien eller køle kroppen af med en skøn, italiensk is.

Kort om området

Kort om området

På pladsen er der mange forskellige aktiviteter for både store og små. Vi kan blandt andet nævne den store oppustelig legeplads, latinamerikanske danse, aquagym samt forskellige sportsturneringer. Om aftenen bliver der ofte arrangeret kabaret, og der er også pianobar, karaoke og temafester. For de mindste er der mini-klub (4-11 år) og junior-klub for de lidt større (11-16 år).

Selvom Camping Villaggio Barricata bugner af sportsaktiviteter for hele familien, byder det omkringliggende område tilmed på et hav af kulturelle og underholdende oplevelser. Blot en kort køretur fra Camping Villaggio Barricata kan I for eksempel stige på en færge til byen Venedig, som også kaldes for Adriaterhavets perle. I Venedig rejser I tilbage i tiden og møder en smuk, romantisk og idyllisk bydel, som er bygget på pæle i vandet. Dette er fantastisk oplevelse, som byder på lærerige, kulturelle oplevelser for hele familien.