Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Seasonova Vittel

Alt det får I:
Besøg gamle byer
1,5 km fra kurbyen Vittel
Smuk natur i Vogeserne
Slap af i skov og termiske bade
Top faciliteter
Grill tilladt
Legeplads
Indendørs pool
mod betaling, 2.5 km
Top faciliteter
Grill tilladt
Legeplads
Indendørs pool
mod betaling, 2.5 km

Campingplads nær gammel kurby

I kort afstand fra de verdensberømte termiske bade i Vittel indbyder Camping Vittel til en dejlig campingferie. Beliggende i et parklignende miljø i de franske Vogeserne kan du kombinere den smukke natur med et besøg i gamle byer. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Indendørs pool
mod betaling, 2.5 km
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Petanque
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Vittel

Swimmingpool i nærheden

Swimmingpool i nærheden

Med sin kompakte beliggenhed har Camping Vittel desværre ikke sin egen swimmingpool. Mange besøgende finder afslapning i et af de forskellige termiske bade, hvor du kan slappe helt af i det varme vand. De forskellige kurbade tilbyder også en bred vifte af behandlinger til fysiske gener.

Gode aktiviteter om sommeren

Gode aktiviteter om sommeren

I den franske sommerferie (juli/august) arrangerer et underholdningsteam varierede håndværkseftermiddage, spil og turneringer for børn op til 12 år. Et spillelokale er åbent for alle gæster. Der er legeplads på campingpladsen. Udfordr dig selv på beachvolleybanen eller prøv en omgang petanque. Til en frisk morgenmad kan du købe friskbagt brød eller croissanter i det lille supermarked om morgenen.

Camping i dejlig natur

Camping i dejlig natur

Vittel ligger i de franske Vogeserne, et bakket og til tider bjergrigt område, hvor du kan tage på lange vandre- eller cykelture. Kendt er naturparken Ballons des Vosges og søerne Gérardmer og La Bresse. I den historiske by Épinal kan du gå gennem det gamle centrum og besøge katedralen og slottet med en betagende udsigt over omgivelserne.