Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village Waikiki

Alt det får I:
Mulighed for at opleve Venedig
Hyggelig campingplads
Stort poolkompleks
Direkte adgang til Adriaterhavet
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Antal: 1, Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Antal: 1, Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Campingplads med succes

Camping Waikiki er en rigtig hyggelig campingplads beliggende i udkanten af Lido di Jesolo. Campingpladsen er ikke så stor, som de andre kæmpepladserne langs Cavallinokysten - og det har mange fordele - alt er mere hyggeligt og overskueligt, og pladsen er i de seneste år blevet en af vores største succeser! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Antal: 1, Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sand
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Læge
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Basar
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde, Max 20 kg., Kun små og mellemstore hunde
Omgivelser
Nærmeste busstation
1 km
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 37 km
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
5 km
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Petanque
Sportsturneringer
Vandcykler
Volleyball
Yoga
Zumba
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Bananbåd
Betales på pladsen
Kajakudlejning

Praktisk information

Vær opmærksom på, at ved boligtyperne: Venus, Esprit, Vista og Classic, kan der forekomme trafikstøj fra den nærliggende vej - Viale Oriente.

Velkommen til Camping Waikiki

Camping Waikiki – Adriaterhavet

Camping Waikiki – Adriaterhavet

Kysten langs Adriaterhavet er blevet en fast feriedestination for mange familier, og når I har besøgt Camping Waikiki, vil I med det samme forstå hvorfor. Campingpladsen har direkte adgang til stranden og kort indtil byen Jesolo. På pladsen er der desuden et stort poolkompleks, restauranter og mange aktiviteter og underholdningstilbud. På Camping Waikiki er der altså de bedste rammer for en sjov og afslappende familieferie.

Selv om Camping Waikiki ikke er stor, kommer I ikke til at mangle noget. Her finder I en god pool og en helt ny pool med lavt vand (max 60 cm) med rutsjebane og legeting for børnene samt en hyggelig bar og restaurant. 

Hvis I har teenagebørn med på ferie, er Camping Waikiki også ideel, da bussen til Lido di Jesolos livlige centrum går lige uden for pladsen. Med bussen tager det mindre end 20 minutter at komme til de centrale dele af Lido di Jesolo. 

Direkte adgang til strand og pool

Direkte adgang til strand og pool

Lido di Jesolo er kendt for sin bredde, lækre sandstrand, og den har I altså direkte adgang til fra pladsen, når I bor på Camping Waikiki. Stranden er desuden børnevenlig, så de små frit kan lege i vandet. Der er altid masser af liv, fordi der er mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Hele familien kan eksempelvis leje vandcykler, hvorfra I kan rutsje ned i det lækre vand. Man kan sagtens ligge på sandet, men det er også muligt at leje liggestole og parasoller.

I pladsens store poolkompleks kan selv den største vandhund få stillet sin trang til at lege i vandet. Området indeholder en stor swimmingpool samt en børnepool med vandrutsjebane. Der er for nyligt lavet en lagune, og man kan desuden slappe af i boblebadet eller relax-området. Her kan man tage en liggestol og lade dagen stå på ren afslapning.


Restauranter og barer

Restauranter og barer

På Camping Waikiki finder I både en restaurant, Kiki-pizzeria og en bar. Restauranten serverer gode lokale retter, friske salater, fisk og kød, og på pizzeriaet kan du selvfølgelig få en ægte italiensk pizza. Al den mad, som I kan få i restauranten, pizzeriaet og snackbaren kan også fås som takeaway, så I kan nyde det på stranden eller hjemme i jeres mobile home. Baren og isbaren åbner hver morgen klokken otte, og her kan I få morgenmad, men I kan også hente salat, kager og is i løbet af dagen. Om aftenen skylder I jer selv at besøge pladsens vin- og cocktailbar. Her kan I smage lokale vine, samtidig med at I følger med i sporten på TV’et.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Lige midt på campingpladsen ligger Waikikis supermarked. Det er et velassorteret supermarked, der får friske varer hver dag. I kan finde alle de mad- og drikkevarer, I har brug for til eftermiddagssnack eller aftensmaden. Pladsen har desuden en bazar, der sælger internationale ugeblade og aviser samt tobak og strandting. Hvis I for alvor vil shoppe, kan I tage bussen til Jesolo. Byen ligger kun syv kilometer fra pladsen, og her finder I mange butikker, caféer og et ugentligt marked.

I området

I området

I området omkring Waikiki findes en række sjove forlystelsesparker. Den ene hedder Jesolandia, der er et stort tivoli med mange sjove forlystelser. Det bliver dog endnu vildere, hvis I besøger Aqualandia. Aqualandia er en kæmpestor vandforlystelsespark, som byder på et hav af vandrutsjebaner til de modige. Parken har også et bølgebassin og en bugt med caribisk sand, hvis man hellere vil slappe af end prøve kræfter med de tårnhøje rutsjebaner.

Fra Adriaterhavskysten er der ikke langt til Venedig og Trieste, og man kan nemt besøge en af de mange små øer i lagunen. Venedig er kendt for sine mange kanaler og for at være en af verdens absolut smukkeste byer. I kan let komme hertil med færgen, så snyd ikke jer selv for en fantastisk oplevelse i denne skønne by.