Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Village Waikiki

Alt det får I:
Hyggelig campingplads
Direkte adgang til Adriaterhavet
Stort poolkompleks
Mulighed for at opleve Venedig
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Antal: 1, Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Antal: 1, Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Campingplads med succes

Camping Waikiki er en rigtig hyggelig campingplads beliggende i udkanten af Lido di Jesolo. Campingpladsen er ikke så stor, som de andre kæmpepladserne langs Cavallinokysten - og det har mange fordele - alt er mere hyggeligt og overskueligt, og pladsen er i de seneste år blevet en af vores største succeser! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Antal: 1, Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sand
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Vandcykler
Zumba
Bordtennis
Aquarobics
Cykeludlejning
Petanque
Volleyball
Fodbold
Yoga
Sportsturneringer
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde, Kun små og mellemstore hunde, Max 20 kg.
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Bananbåd
Betales på pladsen
Kajakudlejning
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
TV Rum
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Kiosk
Basar
Souvenirs
Supermarked
Medium udvalg
Restauranter / barer
Pizzaria
Isbod
Take away
Restaurant
Bar
Snackbar
Diskotek
5 km
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Andre faciliteter
Læge
Sikkerhedsboks
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Engelsk, Tysk, Spansk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
ID armbånd/kort
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 37 km
Tætteste by
7 km
Nærmeste busstation
1 km

Praktisk information

Vær opmærksom på, at ved boligtyperne: Venus, Esprit, Vista og Classic, kan der forekomme trafikstøj fra den nærliggende vej - Viale Oriente.

Velkommen til Camping Waikiki

Camping Waikiki – Adriaterhavet

Camping Waikiki – Adriaterhavet

Kysten langs Adriaterhavet er blevet en fast feriedestination for mange familier, og når I har besøgt Camping Waikiki, vil I med det samme forstå hvorfor. Campingpladsen har direkte adgang til stranden og kort indtil byen Jesolo. På pladsen er der desuden et stort poolkompleks, restauranter og mange aktiviteter og underholdningstilbud. På Camping Waikiki er der altså de bedste rammer for en sjov og afslappende familieferie.

Selv om Camping Waikiki ikke er stor, kommer I ikke til at mangle noget. Her finder I en god pool og en helt ny pool med lavt vand (max 60 cm) med rutsjebane og legeting for børnene samt en hyggelig bar og restaurant. 

Hvis I har teenagebørn med på ferie, er Camping Waikiki også ideel, da bussen til Lido di Jesolos livlige centrum går lige uden for pladsen. Med bussen tager det mindre end 20 minutter at komme til de centrale dele af Lido di Jesolo. 

Direkte adgang til strand og pool

Direkte adgang til strand og pool

Lido di Jesolo er kendt for sin bredde, lækre sandstrand, og den har I altså direkte adgang til fra pladsen, når I bor på Camping Waikiki. Stranden er desuden børnevenlig, så de små frit kan lege i vandet. Der er altid masser af liv, fordi der er mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. Hele familien kan eksempelvis leje vandcykler, hvorfra I kan rutsje ned i det lækre vand. Man kan sagtens ligge på sandet, men det er også muligt at leje liggestole og parasoller.

I pladsens store poolkompleks kan selv den største vandhund få stillet sin trang til at lege i vandet. Området indeholder en stor swimmingpool samt en børnepool med vandrutsjebane. Der er for nyligt lavet en lagune, og man kan desuden slappe af i boblebadet eller relax-området. Her kan man tage en liggestol og lade dagen stå på ren afslapning.


Restauranter og barer

Restauranter og barer

På Camping Waikiki finder I både en restaurant, Kiki-pizzeria og en bar. Restauranten serverer gode lokale retter, friske salater, fisk og kød, og på pizzeriaet kan du selvfølgelig få en ægte italiensk pizza. Al den mad, som I kan få i restauranten, pizzeriaet og snackbaren kan også fås som takeaway, så I kan nyde det på stranden eller hjemme i jeres mobile home. Baren og isbaren åbner hver morgen klokken otte, og her kan I få morgenmad, men I kan også hente salat, kager og is i løbet af dagen. Om aftenen skylder I jer selv at besøge pladsens vin- og cocktailbar. Her kan I smage lokale vine, samtidig med at I følger med i sporten på TV’et.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Lige midt på campingpladsen ligger Waikikis supermarked. Det er et velassorteret supermarked, der får friske varer hver dag. I kan finde alle de mad- og drikkevarer, I har brug for til eftermiddagssnack eller aftensmaden. Pladsen har desuden en bazar, der sælger internationale ugeblade og aviser samt tobak og strandting. Hvis I for alvor vil shoppe, kan I tage bussen til Jesolo. Byen ligger kun syv kilometer fra pladsen, og her finder I mange butikker, caféer og et ugentligt marked.

I området

I området

I området omkring Waikiki findes en række sjove forlystelsesparker. Den ene hedder Jesolandia, der er et stort tivoli med mange sjove forlystelser. Det bliver dog endnu vildere, hvis I besøger Aqualandia. Aqualandia er en kæmpestor vandforlystelsespark, som byder på et hav af vandrutsjebaner til de modige. Parken har også et bølgebassin og en bugt med caribisk sand, hvis man hellere vil slappe af end prøve kræfter med de tårnhøje rutsjebaner.

Fra Adriaterhavskysten er der ikke langt til Venedig og Trieste, og man kan nemt besøge en af de mange små øer i lagunen. Venedig er kendt for sine mange kanaler og for at være en af verdens absolut smukkeste byer. I kan let komme hertil med færgen, så snyd ikke jer selv for en fantastisk oplevelse i denne skønne by.