Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Landal Warsberg

Alt det får I:
Spændende oplevelser og udflugter
Bo naturskønt blandt vinmarker
Gode familievenlige ferieboliger
Indendørs vandland og wellness
Top faciliteter
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Grill tilladt
Fælles grill område

Velkommen til Landal Warsberg

Børn og voksne vil hurtigt finde sig til rette på feriestedet Landal Warsberg i tyske Saarburg. Landal Warsberg ligger højt på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over det naturskønt landskab og byder på et utal af aktiviteter i naturen for hele familien. Børnene vil helt også sikkert elske det indendørs vandland, hvor der både er vandrutsjebane, jacuzzi og børnepool. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
Swimmingpool
Baby pool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fitness
Udendørs
Fodbold
Hiking
Minigolf
Multisportsbane
Tennis
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Butikker
Andre butikker
Bageri, Bazar
Restauranter / barer
Diskotek
Snackbar
Antal stjerner
5 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kajakudlejning
Vandcykeludlejning
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Sauna

Praktisk information

Svømmehallen vil være lukket fra den 12.01.2024 til 30.01.2024

Oplev Landal Warsberg i Tyskland

Indendørs vandland, spa og sauna

Indendørs vandland, spa og sauna

Familiesjov for både unge og gamle. De voksne kan nyde varmen i spabadet ,mens børnene nyder at lege i vandet og suse ned ad vandrutsjebanerne. For de helt små er der et lille soppebassin. Har de voksne brug for lidt kvalitetstid vil et besøg i den behagelig varme sauna eller måske dampbadet give ro. Luk øjnene for en stund i boblebadet og nyd lidt alenetid.

Aktiv ferie på Landal Warsberg

Aktiv ferie på Landal Warsberg

Elsker I at være aktive på jeres ferie så er Landal Warsberg det helt rigtige sted for jer. Her kan I være sammen om en masse spil og leg såsom, bordtennis, basketball, minigolf og meget mere. Børnene kan spille bold på multiboldbanen eller få en masse timer til at gå på hoppepuden. Ud over de mange sportsaktiviteter kan I få en unik oplevelse og køre på bobslæde ned ad bjerget eller tag stoleliften ned til byen Saarsburg.

Mad og drikke i ferieparken

Mad og drikke i ferieparken

På Landal Warsberg kan I nyde en drink på terrassen med den skønneste udsigt over landskabet, alt imens børnene leger på legepladsen i ferieparken. På Café-Bistro Woods tilbydes der lækre specialiteter og en fin børnemenu. Har I bare lyst til en snack på terrassen er der også mulighed for det i pandekagehuset. 

Vandre- og cykelruter

Vandre- og cykelruter

Nyd den skønne natur omkring Landal Warsberg på cykel eller snører vandrestøvlerne og tag på opdagelse i landskabet. Det er virkelig en oplevelse at cykle i dette område. Der er et utal af cykelruter, og I kan f.eks. prøve kræfter med cykelruten Saar, der kører langs floden, eller er du mere til at få adrenalinen op, så skal du måske prøve at hoppe på en mountainbike og tage udfordringen op. I behøver ikke at medbringe cykler hjemmefra. Der er nemlig cykeludlejning hos Landal Warsberg, hvor der er mulighed for at leje alle former for cykler.