Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Westende

Top Faciliteter
Supermarked
Lille udvalg
Maks. 0,25 - 1 km
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Grill tilladt
Kul, gas og el
Multisportsbane

Velkommen til Camping Westende

Camping Westende ligger i rolige og naturrige omgivelser ved den hyggelige belgiske by Westende. Pladsen ligger smukt ned til havet og dets fine sandstrande. Her kan I enten bade ved stranden eller benytte pladsens store poolområde med masser af sjov. Camping Westende skaber rammerne for den perfekte familieferie med mange gode faciliteter, underholdningsprogrammer og oplevelser i nærområdet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Maks. 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Spray park
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Omgivelser
Nærmeste busstation
50 m
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
PC med Internet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Børnefaciliteter
Toiletter, Babybad, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Boule
Multisportsbane
Cykeludlejning
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Til børnene
Legeplads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Snackbar
Diskotek
Diskoaften

Boliger - Camping Westende

Camping Westende i Belgien

Tæt på vandet

Tæt på vandet

Camping Westende er perfekt for vandhundene, da campingpladsen både tilbyder pool og strand. Inde på pladsen får I et 120 kvadratmeter stort vandlegeland med sjove springvand og vanddyser. Her kan børnene rigtigt give den gas. Desuden kan I befinde jer på den skønneste sandstrand efter blot 10 minutters gang - En dejlig dag på stranden med hele familien kræver blot, at I går gennem klitterne.

Underholdning på ferien

Underholdning på ferien

Camping Westende tilbyder masser af sjov underholdning for både deres store og små gæster. Børnene kan deltage i eventyrklubben, hvor børnene får rig mulighed for at lege med hinanden. Til de større gæster blive der arrangeret vandreture, shows og workshops. Pladsen har også en stor hoppepude, hvilket helt sikkert vil vække glæde hos børn og barnlige sjæle. I kan desuden udfordre familien i fodbold eller andre boldspil på den store boldspilsbane. Flere legepladser står også klar til at glæde børnene. 

Mad til hele familien

Mad til hele familien

Her på Camping Westende er der gode muligheder for at få mad i maven. Hos købmanden kan I købeforskellige fødevarer og ikke mindst brød til morgenbordet. Dermed kan I let tilberede familiens måltider. Men I kan også besøge den dejlige restaurant på pladsen.

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for hele familien

Fra pladsen er der gode muligheder for at tage på familieudflugter. I kan tage børnene med til forlystelsesparkerne Plopsaland eller Bellawaerde Park. I kan også besøge naturreservatet Hoge Blekker, hvis I ønsker en dag i naturens grønne omgivelser. Spændende byer er her også masser af. I bør besøge den historiske og utroligt charmerende by Brugge.