Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Wien

Alt det får I:
Smukke byer i nærheden
Dejligt poolområde med børnepool
Restaurant og indkøbsmuligheder
Vidunderlige omgivelser
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Separat børnepool
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Separat børnepool

Velkommen til Camping Wien

Skøn ferie ved Gardasøen i Italien! Den lille hyggelige Camping Wien ligger med en skøn udsigt direkte ud til Gardasøen, ca. 2,4 km fra Peschiera del Garda. Herfra har man en fin base for skønne oplevelser omkring Gardasøen og en hyggelig base at komme hjem til efter en dag fuld af oplevelser for hele familien. Her får I badeferie for alle pengene med både sø og et skønt poolområde, og hyggelige faciliteter for hele familien. Glæd jer til ferie i sydens sol! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 25 km
Nærmeste supermarked
300 m
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Til børnene
Legeplads

Camping Wien i Italien

Familievenlige Camping Wien

Familievenlige Camping Wien

Camping Wien ligger i et stille og skyggefuldt på den østlige side af Gardasøen direkte ned til vandet Her ved en af Europas største søer, kan I rigtig nyde ferien i smukke og romantiske omgivelser, og så får I fantastiske bademuligheder ved både søen og feriestedets egen pool. Camping Wien ligger kun 2,4 km fra centrum af den hyggelige ferieby Peschiera del Garda og i kort afstand fra de fantastiske forlystelsesparker Gardaland, Caneva World og den romantiske by Verona. 

Bademuligheder ved Gardasøen

Bademuligheder ved Gardasøen

Foruden den skønne badesø, som campingpladsen ligger direkte ned til med en lille stenstrand, så har Camping Wien et stort og dejligt poolområde med separat børnepool og en herlig udsigt ud over Gardasøen. Ved poolområdet finder I liggestole og parasoller, så I både kan nyde afslapning i solen eller svalende feriehygge under skyggefulde parasoller efter jeres behov.  

Pladsens faciliteter og indkøb

Pladsens faciliteter og indkøb

Der findes både bar, restaurant og minimarked på campingpladsen, så I kan nyde god spise og handle småting ind, hvis det bliver nødvendigt. I finder et større supermarked omkring 300 meter fra campingpladsen, hvor I kan shoppe og handle ind. Derudover er der legeplads, dagsunderholdning samt miniklub i højsæsonen for familiens mindste medlemmer. Disse faciliteter er med til at gøre Camping Wien meget børnevenlig.

På oplevelse ved Gardasøen

På oplevelse ved Gardasøen

Campingpladsen er også et ideelt udgangspunkt, hvis I gerne vil på ture i løbet af ferien. I kan blandt andet besøge forlystelsesparken Movieland eller Gardaland, som vil være to store oplevelser for hele familien. De hyggelige feriebyer ligger som perler på en snor omkring den dejlige Gardasø og det kan kun anbefales også at opleve disse byer fra vandsiden. Fra bl.a. byen Pescheira del Garda kan man sejle til de nærliggende byer, en helt utrolig hyggelig oplevelse.