Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Woferlgut

Alt det får I:
Direkte adgang til badesø
Fantastiske naturoplevelser
Muligheder for skiløb på gletscher
Indendørs - og udendørs poolområde og spa
Top faciliteter
Strandtype
Græs, 1 km
Mini klub
Højsæson
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Grill tilladt
Kul
Tennis
Top faciliteter
Strandtype
Græs, 1 km
Mini klub
Højsæson
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Grill tilladt
Kul
Tennis

Velkommen til Sportcamp Woferlgut

Camping Woferlgut ligger ved Bruck ved Zell am See. Pladsen ligger lige ved en badesø, hvor I også kan leje kanoer og robåde. Pladsen byder på en mængde sportsaktiviteter, så her kan I også holde jer i form ferien igennem. I kan vælge mellem gymnastik, tennis, fitness, basket, badminton eller volleyball, og hvis I ynder at vandre eller cykle, kan I med fordel følge én af de afmærkede stier, som udgår fra pladsen. Eller hvad med at suse ned ad skibakkerne på gletscheren Kitzsteinhorn i Kaprun? Er I trætte efter en lang dag, anbefaler vi familien en tur i saunaen eller dampbadet for at få løsnet musklerne. Pladsen byder på en dejlig pool med soppebassin til børnene samt både restaurant, bar og take-away. Som noget særligt er der indrettet et børneland, hvor der udover babysitting, også findes en klatrevæg, kuglerum og filmforevisning. Pladsen ligger tæt på toglinien, hvorfor I i nogle område vil kunne høre toget. Besøg safariparken i Bruck eller tag på shopping i Salzburg. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Græs, 1 km
Swimmingpool
Indendørs pool
Mod betaling
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Tennis
Basketball
Fodbold
Hiking
Cykeludlejning
Ridning
Ponyture
Volleyball
Billard / pool
Minigolf
Mod betaling
Klatrevæg
Bordtennis
Spinning cykler
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Sportsturneringer
Fitness
Mod betaling
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Hydromassage i pool
Sauna
Betales på pladsen
Til børnene
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Indendørs legeplads
Minitog på pladsen
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Kajakudlejning
Kanoudlejning
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
TV Rum
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Minimarked
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Bar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Sprog som tales
Engelsk, Tysk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
PC med Internet
Mod betaling
Grill tilladt
Kul
Omgivelser
Tætteste by
10.6 km
Nærmeste lufthavn
Salzburg
Ferie tema
Direkte til sø

Praktisk information

Bemærk: det koster penge at benytte udendørs og indendørs poolområde samt fitness. Prisen for 3 times adgang er €18 / pr. person (børn under 10 år 9€) Hvis man ønsker at benytte pool/fitness under hele opholdet reduceres prisen til €6 / pr. person (børn under 10 år 3€) Der vil være et depositum på 20 EUR for et personligt adgangs armbånd.

Camping Woferlgut i Østrig

Camping Woferlgut Sportscamp – Salzburg

Camping Woferlgut Sportscamp – Salzburg

Denne skønne familieejede campingplads med 4 stjerner er et sandt paradis for aktive og sportsglade familier med omgivelser, der lægger op til masser af udflugter og ture. For familiens børn er der børneklub og legeplads, så de er beskæftiget hele dagen lang. Derudover er der mulighed for at spille tennis, volleyball, basketball, fodbold og bordtennis samt for at gå i fitness. Ydermere er der ridebane og klatremur på campingpladsen! Det er desuden muligt at leje mountainbikes på pladsen, så I kan komme ud at opleve nærområdet på hjul!

Nyt og lækkert poolområde med wellness

Nyt og lækkert poolområde med wellness

På denne campingplads er der åbnet et nyt og dejligt wellness- poolområde på hele 4500 m2 til sommeren 2018 mod betaling. Det byder på både inden- og udendørs pools, whirlpools, rutsjebaner, sauna, dampbad, topudstyret fitnessrum samt massage og spabehandlinger.

Hvis I er mere til strand, er der også en nærliggende søstrand. Den ligger 7 kilometer fra pladsen og nås snildt enten i bil eller på cykel – så får I også en lille udflugt ud af det!


3 barer og pizzeria på pladsen

3 barer og pizzeria på pladsen

Efter en skøn feriedag med masser af sol, sjov og aktiviteter af forskellig art er et godt måltid mad tiltrængt! På campingpladsen er der et pizzeria, hvor I kan få udsøgte pizzaer af alle mulige slags til både frokost og aften, hvis I en dag ikke orker at stå i køkkenet selv. Derudover er der masser af spændende restauranter i området, så der er muligheder nok! Desuden er der intet mindre end 3 forskellige barer på pladsen! Den ene er en snackbar, hvor I kan få stillet den lille sult og få slukket tørsten i løbet af dagen. Den anden er en lækker vinbar, hvor der serveres diverse skønne vine, så I kan slutte dagen af med et godt glas vin. Hvis I er mere til drinks og cocktails, er der også en helt almindelig bar, hvor I kan få læskende drikke, masser af drinks og eksotiske cocktails – det er jo vigtigt at forblive hydreret på en aktiv ferie med masser af sol!

Minimarked på Camping Woferlgut Sportscamp

Minimarked på Camping Woferlgut Sportscamp

Hvis du og din familie foretrækker selv at tilberede jeres måltider og nyde dem i jeres campingvogn eller mobilhome, er der selvfølgelig også mulighed for dét! På campingpladsen er der nemlig et minimarked, hvor I kan få de mest nødvendige ting til campingferien. Hvis I er til decideret shopping, er det oplagt at tage en tur til Salzburg, hvor I kan få alverdens ting og sager!

Naturskønt område

Naturskønt område

Denne fine campingplads ligger som et formidabelt udgangspunkt for udflugter. Den ligger i et utroligt naturskønt område med bjerge og skovarealer, så hvis I er til cykel- og vandreture, er der nok at gå i gang med! Fra pladsen udgår der flere afmærkede stier, som I blot kan følge for at opleve nærområdet. Desuden ligger campingpladsen kun cirka 10 minutters kørsel fra byen Zell am See!