Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Bospark 't Wolfsven

Alt det får I:
Familievenlig campingplads
Indendørs poolområde
Strand til badesø
Restaurant og snackbar på pladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, Sø, Græs
Tennis
Multisportsbane
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, Sø, Græs
Tennis
Multisportsbane
Separat børnepool
Restaurant

Nyd ferien i Holland

Uden at skulle køre en alt for lang tur hjemmefra kan I nyde en dejlig campingferie på en naturskønne Camping Wolfsven. I området Nord-Brabant i den sydlige del af Holland kan I besøge den hyggelige campingplads som både byder på indendørs poolområde, restaurant, flotte faciliteter og en hyggelig badestrand. Blandt børnefamilier er Camping Wolfsven vældig populær da campingpladsen sørger for gode aktiviteter og underholdning til både store og små. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, Sø, Græs
Swimmingpool
Separat børnepool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Tennis
Multisportsbane
Cykeludlejning
Sportsturneringer
Fiskeri
Basketball
Bordtennis
Minigolf
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Bar
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Praktisk information

Faciliteterne er lukket fra tirsdag til torsdag i perioderne 9/11-18/12-20, 4/1-12/2-21, 1/3-26/3-21 & 8/11-24/12-21.

Dejlig campingferie for hele familien

Bademuligheder både inde og ude

Bademuligheder både inde og ude

På Camping Wolfsven er der masser bademuligheder for familiens badeglade medlemmer. Står solen højt på himlen kan I plaske i campingpladsens sø hvor en børnevenlig strand og store græsarealer skaber rammerne for dejlige feriedage. Skulle ferievejret dog svigte kan I trække indenfor til campingpladsens indendørs poolområde hvor I både finder børnebassin og bassin med dybere vand. 

Sjov for hele familien

Sjov for hele familien

Send børnene i mini-klub hvor campingpladsens maskot, Koos, dukker op en gang i mellem og deler kram og high-fives ud. I kan også udfordre hinanden på blandt andet basketball banen, fodboldbanen med minigolf eller om bordtennisbordet. I kan leje cykler og tage på opdagelse i området omkring campingpladsen. På campingpladsens sø kan I også leje vandcykler og cykle rundt på søen i det gode vejr. 

Mad og drikke

Mad og drikke

På Camping Wolfsven kan I spise jer mætte på campingpladsens à la carte restaurant og slippe for madlavning og opvask. I løbet af dagen kan I besøge campingpladsens snackbar ved poolområdet hvor I kan få stillet den lille sult og købe kølige drikkevarer. I kan købe diverse dagligdagsvarer i campingpladsens supermarked eller blot køre 2-3 kilometer for at komme til det nærmeste supermarked.

Zoologisk have og forlystelsespark

Zoologisk have og forlystelsespark

I kan bruge en af feriedagene i den flotte zoologiske park, Dierenrijk som ligger kun 10 minutters kørsel fra campingpladsen. Her kan I lære en masse om parkens dyr eller brænde energi af på den flotte indendørs legeplads. Hvis I kan lide at det kilder i maven kan I med fordel besøge forlystelsesparken Toverland som ligger kun 30 minutters kørsel fra Camping Wolfsven. Her er forlystelser for hele familien og I kan være sikre på, at børnene vil elske at holde en af feriedagene i parken. 

Byliv omkring campingpladsen

Byliv omkring campingpladsen

Camping Wolfsven ligger mellem byerne Gelrop og Mierlo som begge byder på hyggelige bymidter, butikker og spisesteder. Vil I have storbystemning skal I kun køre ca. 30 minutter til byen Eindhoven. Her summer storbyen og I kan spadsere rundt mellem butikker, museer, restauranter og cafeer.