Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Wörthersee

Alt det får I:
Friluftsaktiviteter og kultur
Direkte adgang til søen Wörthersee
Nær Pyramidenkogel
Cykeludlejning

Naturparadis i hjertet af Østrig

Besøg Wörthersee Feriepark for at få slappet helt af. Her har I mulighed for at meditere og komme i et med naturen. I har mulighed for at leje cykler og udforske det smukke områdes ruter. I kan gå ned til søen på fem minutter, hvor svømning, solbadning samt forskellige vandsportsaktiviteter venter jer! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
500 m
Antal stjerner
3 stjerner
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Yoga

Velkommen til Wörthersee Feriepark

Svøm og slap af ved Wörthersee sø

Svøm og slap af ved Wörthersee sø

Elsker I at svømme i friskt vand? Så er denne feriepark i Kärnten det rette sted for jeres næste ferie. Wörthersee ligger 500 meter fra jeres feriebolig og tilbyder en vidunderlig afkøling på varme dage. Tag plads på solterrassen med liggestole, hvor parasoller sørger for ekstra komfort og skygge, når solen bliver for varm. Strandcaféen byder på forfriskende drikkevarer samt snacks.

Aktiviteter og spisemuligheder

Aktiviteter og spisemuligheder

En ferie ved Wörthersee egner sig ikke kun til dem, der søger afslapning, men også til eventyreren. Lej en cykel i receptionen og cykl rundt om den smukke sø, eller tag en gåtur og nyd den smukke natur. Hos Wörthersee Feriepark har I muligheden for at bestille morgenmad via en brødleveringsservice, hvor I for leveret friskt morgenbrød til jeres feriebolig hver morgen, så slipper I for at skulle handle ind og kokkerere. Om aftenen kan I nyde lokale kulinariske lækkerier i nærliggende byer for et større udvalg af restauranter og supermarkeder.

I nærheden af Wörthersee Feriepark

I nærheden af Wörthersee Feriepark

Mellem Wörthersee og Karawanken ligger Klagenfurt, en storby med talrige udflugtsmål og seværdigheder. Et must på denne ferie er at besøge Pyramidenkoglen, som er et 851 meter højt tårn med flere platforme, hvor man kan nyde en betagende udsigt, samt rutsje ned fra toppen og hele vejen ned til bunden. Dette vil få både voksne og børn til at få et sus i maven. Er jeres familie vilde med at sejle, så kan en sejltur på Wörthersee klart anbefales! Vil I udfordre jeres skræk for slanger, så kan I besøge Happ, som er en reptil zoo med mere end 60 forskellige slags slanger.