Banner

Camping Idrosøen

Idrosøen, der også er kendt som Gardasøens lillesøster, er endnu en uopdaget perle i det nordlige Italien. Her er der længere mellem turisterne end ved de to større norditalienske søer. Camping ved Idrosøen er lig med afslapning og skønne omgivelser midt i alperne. Naturen her er smuk og storslået, og på en god, lang vandretur i området, vil du helt sikkert blive mødt med udsigter og landskaber, der tager luften fra dig. Der er mulighed for at lave mange sjove aktiviteter både ved søen og i omgivelserne omkring, men campingpladserne ved Idrosøen står også klar til at underholde hele familien med fede aktiviteter.
Læs mere

1

resultat

8.6
lago-idro-glamping-boutique
1/22
Beliggende direkte ned til Idrosøen
Dejlig pool
Mulighed for paragliding, cykling, vandring og vandsportsaktiviteter
Glamping i flotte, skønne boliger

Fra:

4.503 kr.

20 August - 3 nætter 2 voksne
11 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping i smukke omgivelser ved Idrosøen

Der er store forskelle på de turister, der holder campingferie ved Gardasøen og dem, der holder ferie ved Idrosøen. Folk kommer til Idrosøen for at holde ferie i den smukke natur og udforske de mange store oplevelser, der findes her. I bjergene snor talrige vandrestier sig op ad skråningerne. Du kan begive dig afsted på egen hånd, men du kan også altid få et godt råd fra en af medarbejderne, der hvor du bor. Vandrestierne fører dig forbi vandløb, søer og udsigtsposter, så hvis I elsker at bruge tid i naturen, er Idrosøen altså den ideelle feriedestination. 

Højderne er også perfekte til en tur på mountainbike, hvis der skal mere fart over feltet, end hvad vandreskoene kan klare. Fra de skrå bjergsider kan man også paraglide ud over området og se søen fra luften. På søen kan man udnytte den friske vind til windsurfing, eller man kan gå et gear ned og tage på lystfiskeri. 

Med andre ord får I alt det bedste fra både camping og søens muligheder.

Børnevenligt badeområde

Når familien tager på stranden ved Idrosøen, er der ingen grund til bekymring, når de små skal i vandet. En sø har nemlig ikke strøm på samme måde som i havet, hvilket gør Idrosøen til et sikkert badeområde. Vandet i søen er noget af det reneste i Italien. Dette skyldes, at søen ligger tæt op ad Iseosøen, hvorfra der kommer helt rent gletchervand. 

Om sommeren når vandtemperaturen op omkring 24 grader, hvilket indbyder til en dejlig svømmetur i det lækre badevand. 

Udflugter fra Idrosøen

Idrosøens omgivelser giver mulighed for at komme helt ned i gear, men hvis I har lyst til lidt afveksling i campingferien, er der mange muligheder for at komme ud og se omkringliggende byer og attraktioner. Med blot en halv times kørsel kan I nå til Gardasøen, hvor der er et væld af badestrande og turistbyer med restauranter og butikker. Milano er regionens hovedstad og et sandt mekka for shopping og byferie. Milano er en af modens metropoler, og der findes butikker og indkøbsmuligheder til enhver smag. 

Hvis børnene skal vælge, hvor turen går hen, er Gardaland helt sikkert en populær destination. Gardaland er Italiens mest populære forlystelsespark, der har over 30 forlystelser, der er alt fra vilde rutsjebaner til fredelige forlystelser i forskellige børnetemaer.

Camping nær Idrosøen

Når I vælger camping ved Idrosøen, er der mange fine campingpladser, og som i resten af Italien kan man forvente masser af sol, børnevenlige poolområder og underholdning i ægte sydeuropæisk stil. 

Gå ikke glip af mange timers familieunderholdning på campingpladserne ved Idrosøen. Her på siden finder du både campingpladser til større familier og til pensionister, der i højere grad søger rolige og kulturelle omgivelser. 

Check også vores andre skønne muligheder for camping i Italien.