Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Billig campingferie i Europa

Fyld kufferten med skønne ferieminder

Find en billig campingferie

Tag familien med på campingferie. Her finder du vores billige campingferier og tilbud, så I nemt og billigt kan komme afsted på ferie. Campingferie betyder afslapning, sjove aktiviteter både på land og til vands samt masser af hygge og samvær. Det er den oplagte ferieform for familier som ønsker at være sammen uanset alder, behov og aktivitetsniveau. Mange af vores campingpladser byder på fantastiske poolanlæg, tæt på strand eller sø, børnevenlige aktiviteter, naturskønne omgivelser samt restaurant og indkøbsmuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk

Tag på billig campingferie

Kom på billig campingferie

Kom på billig campingferie

På Friferie.dk har vi gjort det let og overskueligt at finde en billig campingferie på campingpladser rundt om I hele Europa. Drømmer I om en sommerferie, som ikke koster alverden, så er en campingferie bestemt et oplagt valg. Her på siden kan I læse mere om budgetvenlige destinationer og hvad I kan gøre for, at holde billig sommerferie. 

Brug for hjælp til at skræddersy jeres rejse? Kontakt friferies dygtige rejsekonsulenter på 70154141. 

Hvorfor vælge campingferie?

Hvorfor vælge campingferie?

Camping er den perfekte ferieform, hvis hele familien skal afsted samlet. På campingpladserne er der, som ofte, aktiviteter for alle familiens medlemmer. Børnene kan bl.a. nyde godt af sjove oplevelser i børneklubber, mens de voksne kan slappe af og nyde en tiltrængt pause fra en stresset hverdag. Campingpladser rummer som regel både poolområder, sportsfaciliteter, aftenunderholdning, restauranter, indkøb og mange andre faciliteter, som er med til at gøre ferien mindeværdig. 

Hvor finder I billig campingferie?

Hvor finder I billig campingferie?

Vi har samlet lidt anbefalinger til, hvor en billig campingferien kan gå hen. Slovenien og Ungarn er særligt kendt for budgetvenlige priser og derfor kan det anbefales at tage disse destinationer til overvejelse, hvis I kigger efter billig campingferie. Priserne er generelt lavere end i resten af Europa, hvilket betyder at pengene til mad, drikkelse, restaurantbesøg og oplevelser rækker meget længere. I både Ungarn og Slovenien finder I suveræne campingpladser. I Ungarn kan vi nævne Camping Füred  eller Camping Pelso, som begge ligger lige ud til den skønne Balatonsø og i kørselsafstand til Budapest. Slovenien byder bl.a. på Camping Terme Catez, der med sit store poolområde bliver et hit hos vandglade sjæle.

Gode råd til billig campingferie

Gode råd til billig campingferie

I kan gøre mange ting selv, for gøre campingferien mere budgetvenlig. Som nævnt ovenover, kan det være en god idé at vælge et land eller en destination, hvor priserne generelt er lavere end andre steder. I kan ofte også spare penge ved, at bestille et telt i stedet for at bo i mobilhome, ferielejlighed eller bungalow. Er I stadig til lidt luksus, så kan det anbefales at vælge et lodgetelt, som ofte er udstyret med både senge, køleskab og kogeplader. Det giver jer mulighed for selv at tilberede mad hjemme i jeres bolig, og dermed er der penge at spare på restaurantbesøg. Har I is i maven, så kan I også spare penge ved at holde øje med vores last minute rabatter og billige afbudsrejser.