Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Bungalows

Bo i bungalow på campingferien

Et bredt udvalg af bungalows

Bungalows finder I på mange fantastiske campingpladser rundt i hele Europa, og det er den perfekte bolig til en afslappende campingferie. Alle bungalows indeholder gode faciliteter og denne ferieboligtype er ideel for familien, som ønsker at tage på campingferie omgivet af naturen, men samtidig sætter pris på hjemlige rammer og god komfort. Bungalows er typisk små, hyggelige huse med både køkken, badeværelse, soverum og udendørsareal med terrasse, hvor I kan nyde afslapning og nærvær. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Bungalows

Hvad er en bungalow?

Hvad er en bungalow?

Bungalows er små hytter, som ligger fast på campingpladserne i Europa, og kan modsat mobilhomes ikke flyttes rundt. De er udstyret med eget køkken, badeværelse, opholdsrum, soverum, og de fleste bungalows har sågar egen terrasse med plads til hyggelige stunder med familien. Alle bungalows ligger, som ofte, samlet i et område på campingpladserne, hvilket giver jer den bedste forudsætning for at snakke med jeres naboer og møde nye mennesker, mens børnene hygger sig med deres nye venner. 

Hvor findes bungalows?

Hvor findes bungalows?

Hos Friferie finder I bungalows på mange campingpladser rundt om i hele Europa, som Italien, Frankrig, Kroatien, Tyskland, Ungarn og Spanien. Af populære campingpladser, hvor I kan booke bungalows, kan nævnes Camping Bella Italia, Camping San Francesco, Camping Cisano/San Vito, Camping Bi-Village og Camping Domaine du Colombier.

Har I brug for hjælp til at finde den rette bungalow? Ring til Friferies dygtige rejsekonsulenter på 70154141 - de sidder klar med råd og vejledning til jeres perfekte campingferie. 

Fordele ved bungalows

Fordele ved bungalows

Der er mange fordele ved at bo i en bungalow. Bungalows ligger ofte lidt afsides på campingpladserne og væk fra pladsens midtpunkt, hvor der kan forekomme støj fra vandpjaskeri, underholdning og aktiviteter. Derfor kan bungalows være den perfekte indkvartering, for jer der ønsker at bo i et mere roligt område på campingpladsen. Det er dog ikke på alle campingpladser, at det er gældende, så vi anbefaler at tjekke boligernes beliggenhed på et kort først eller ringe til Friferie på 70154141. 

Fordelene ved at bo i bungalow er, at I har alt, hvad I behøver for en god campingferie. Det er nemt at åbne dørene og lade børnene løbe frit og I sover i rigtige senge, så I kan få en god nattesøvn og vågne veludhvilet op til en ny dag med nye eventyr. I har også jeres helt eget badeværelse, hvilket betyder, at I slipper for at stå i kø til fælles-badene, men derimod kan bruge tiden på at hygge med familien.

Bungalow typer

Bungalow typer

Bungalows findes i mange afskygninger. De varierer alle i størrelse, indretning, standard og faciliteter og bungalows-typen afhænger derfor fuldstændig af, hvilken campingplads I ønsker at rejse til. Hos Friferie finder I både topmoderne bungalows med nye faciliteter, men også mere traditionelle, autentiske bungalows med masser af charme og enkel indretning. Fælles er at, de kan danne de perfekte rammer for en god og afslappende campingferie, som I kan se tilbage på med glædelige minder.