Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Bungalowtelte

Bo i et bungalowtelt på campingferien

Et bredt udvalg af bungalowtelte

Nyd campinglivet i et bungalowtelt. Her får I en lidt mere komfortabel campingoplevelse. Her findes alt det nødvendige, og I kan blot læne jer tilbage og nyde campingferien, uden at skulle tænke på det praktiske selv. I finder vores bungalowtelte på mange forskellige skønne campingpladser rundt omkring i hele Europa, hvorfor det gør det muligt at opleve en smule mere komfort på jeres campingferie. Her får I mulighed for hygge og samvær med hele familien, da alle bungalows har havemøbler som let kan flyttes ud og ind efter vejr og behov, komb. tekøkken og opholdsrum, køleskab og sovekabiner med rigtige senge. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Bungalowtelte

Hvad er et bungalowtelt?

Hvad er et bungalowtelt?

Bungalowtelte er lidt mere luksuriøse og komfortable telte, som ligger fast på campingpladserne i Europa. De er udstyret med komb. tekøkken og opholdsrum, køleskab, gasblus, sovekabiner, senge, opbevaringsmuligheder og strømstik. Her findes også spisebord og stole, som I kan rykke rundt alt efter behov og vejret. Her får I virkelig campinglivet ind under huden, men med komfort og bekvemmelighed.

Hvor findes bungalowteltene?

Hvor findes bungalowteltene?

I kan finde bungalowteltene på samtlige af vores campingpladser i hele Europa. Nogle af vores meget populære campingpladser som bl.a. tilbyder bungalowtelte er Camping Ca'Savio i Italien, Camping Cisano/San Vito ved Gardasøen i Italien eller Camping Lanterna i Kroatien. 

Fordelene ved bungalowteltene

Fordelene ved bungalowteltene

I et bungalowtelt får I mere komfort end i de normale telte. Her har I alt hvad familien har behov for og har mulighed for hygge og nærvær. Det giver mulighed for selv at lave mad, opbevare madvare koldt i køleskabet samt sove godt i rigtige senge. Samtidig har I fornemmelsen af det rigtige campingferie samt det primitive liv, hvor I ikke skal tænke på andet end at slappe af nyde hinandens selskab. Her har I muligheden for virkelig at komme ned i gear og slappe af.