Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Campinghytter

- også kendt som mobilhome og bungalows

Skønne campinghytter i hele Europa

Vi udbyder campinghytter for enhver smag, uanset om I er til luksuriøse omgivelser eller til det mere intime campingliv. Campinghytter er også kendt som mobilhomes og bungalows, men begrebet campinghytte er meget bredt. Fælles for alle vores campinghytter er dog, at de er hyggeligt indrettet og indeholder alt, hvad I behøver til den perfekte ferie på en campingplads. De er udstyret med soveværelser, opholdsrum, badeværelse, køkken og mange campinghytter har desuden egen terrasse med plads til masser af nærvær. Se vores store udvalg af campinghytter og find den campingplads og hytte som passer bedst til jer. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om campinghytterne

Hvad er en campinghytte?

Hvad er en campinghytte?

En campinghytte kan være et vidt begreb for mange, og kan defineres på mange måder. Gennemgående for vores campinghytter, så er alle indrettet i hjemlige omgivelser, som lægger op til hygge og nærvær. De er rummelige og udstyret med alt det nødvendige, såsom køkkener, soverum, badeværelse, spiseområde, udendørsområde/terrasser, havemøbler og nogle har også aircondition. En campinghytte er en perfekt måde at kombinere campinglivet med komfort og luksus.

Typer af campinghytter

Typer af campinghytter

Mobilhomes: Denne slags campinghytte er en af de mest populære campinghytteformer. Et Mobilhome minder lidt om en luksuriøs skurvogn. Den er udstyret med badeværelse, køkken, terrasse og soverum.

Bungalows: En bungalow er lidt som et lille hus. Her har I alt det nødvendige med et lille køkken, spiseområde, badeværelse, sovepladser og en terrasse.

Chalet / feriehus: Her finder I ofte ekstra plads, da dette er lidt som et sommerhus. Her finder i gode faciliteter og I kommer ikke til at mangle noget som helst.

Fordelene ved en campinghytte

Fordelene ved en campinghytte

I en campinghytte har I alt det I skal bruge for at få en fantastisk campingferie. Det er nemt med mindre børn, og I sover i rigtige senge, har eget bad og har muligheden for at trække jer tilbage og nyde hjemlige rammer og komfort. I finder noget for enhver smag, så uanset hvad I som familie har brug for, så kan I nemt finde en boligtype som passer til jer.

Hvor finder I campinghytter?

Hvor finder I campinghytter?

Stort set alle campingpladser I finder på vores hjemmeside, udbyder en form for en campinghytte. Nogle campingpladser har et større udbyd end andre. På alle de store campingpladser, finder I et bredt udvalg af campinghytter, som hver er designet forskelligt. De kan variere i størrelse, antal soverum, udenomsareal, antal badeværelser, standard og faciliteter. Det brede udvalg gør det nemt for jer at finde netop den campinghytte, som passer til jeres behov og ønsker.