Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Forbook campingferien 2024

Betal kun 500 kr. her og nu • Spar op til 29%

Book inden d. 31. december 2023 og få del i fordelene ved forbooking til 2024

Bestil luksuscamping til sommerferien 2024 allerede nu, og vær førstevælger til de bedste boliger på de mest populære campingpladser. Få del i gode rabatter på op til 29% nedenfor, og betal kun 500 kr. her og nu (25% af feriens pris betales først d. 1. februar 2024). Du får gratis annullering til 1. februar 2024 og gratis ændring til 1. marts 2024.* Få desuden 5% yderligere i rabat, hvis du har rejst med os før.** Friferie har et stort udvalg af telte og mobilehomes på mere end 1.000 campingpladser rundt om i Europa. Hvad enten I er til store campingpladser med mange aktiviteter og store poolområder, mindre og hyggelige campingpladser eller beliggenhed direkte til sø eller hav, så finder I helt sikkert en plads der opfylder netop jeres ønsker. Se alle betingelser nederst på siden: Læs mere
Læs mere
Luk

Forbookingrabatter 2024

Fordelene ved at bestille camping 2024 i dag

Fordelene ved at bestille camping 2024 i dag

I opnår alle disse fordele, når I bestiller campingferien til 2024 allerede nu:

  • Betal blot 500 kr. i depositum her og nu
  • Gratis annullering frem til 1/2 2024
  • Gratis ændring frem til 1/3 2024*
  • 5% ekstra i rabat, hvis du har rejst med os før**
  • Få længere afbestilling med vores tryghedspakke
  • Få eksklusive forbooking-rabatter på op til 29%
  • Nem og hurtig bestilling af jeres favoritbolig

I skal først betale 25% af feriens pris d. 1. februar 2024 og restbeløbet betales først 8 uger inden ankomst.

*Gratis ændring gælder for ændring af campingplads, boligtype, periode og/eller antal personer, afhængigt af ledighed og kun hos samme samarbejdspartner som den oprindelige booking.

**Rabatten på 5% gælder ikke for bookinger fra vores partnere Roan, Suncamp, Gebetsroither og S-Holidays, og gælder kun, hvis du har rejst på campingferie med Friferie i 2021, 2022 og/eller 2023. Rabatten på 5% genereres ikke automatisk - angiv venligst dit tidligere bookingnummer i kommentarfeltet, og at du dermed er berettiget til 5% rabat, hvorefter vi manuelt tilføjer rabatten til dig. Det gælder kun for bookinger foretaget inden 01/02/2024.

Samtidig kan I vælge mellem et stort udvalg af boliger, og I sikrer sommerferien på jeres yndlings campingplads.

I højsæsonen er der ofte rift om de mest populære campingpladser, så bestiller I campingferien allerede nu, bliver I førstevælgere! Men bedst af alt? Der er penge at spare, for mange af udbyderne har rabatter på op til 29%.

Hvorfor vælge camping til sommerferien 2024?

Hvorfor vælge camping til sommerferien 2024?

Der er mange gode grunde til at tage på campingferie. Camping er en yderst populær ferieform hos danske familier og det forstår vi godt. I holder ferie på en helt unik måde, der giver jer masser af frihed og som bringer familien tættere sammen. Der er plads til både aktiviteter, afslapning og hygge på et sted, hvilket gør camping til den perfekte familieferie. Familiens mindste kan se frem til at lege frit, pjaske i poolen og få nye legekammerater fra dag et. Med timevis af afslapning og hygge i vente, får I en pause fra den travle hverdag i Danmark sammen med dem I holder mest af.  

Brug for råd og hjælp? Så ring til vores dygtige rejsekonsulenter på 7015 4141.