Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Gustocamp - luksuscamping i Italien og Østrig

Mobilhomes og telte i allerhøjeste kvalitet

Specialister i luksuriøse mobilhomes og telte

Med Gustocamp er I garanteret mobilhomes og telte i høj kvalitet med alt hvad I behøver til en mindeværdig campingferie. Gusto er hollandsk og betyder velbehag, og det er netop det, som Gustocamp tilbyder. Vælg mellem populære campingpladser i Italien og Østrig, hvor I bor i lækre mobilhomes med plads til 5-7 personer og 2-3 soverum eller hyggelige luksustelte for hele familien. Gustocamp tilbyder desuden mobilhomes særligt designet til familier med småbørn. Læs mere
Læs mere
Luk

Sommerferie i en Gustocamp bolig

Det får I med Gustocamp

Det får I med Gustocamp

  • Lækre mobilhomes med 2-3 soverum på gode campingpladser i Italien og Østrig
  • Boliger med plads til 5-7 personer
  • Alle mobilhomes har aircondition 
  • Godt udvalg af gode telte
  • Mobilhomes designet til små børn 
  • Det er muligt at leje håndklæder og sengelinned, samt babystol- og seng. 
Gustocamp mobilhomes

Gustocamp mobilhomes

Hos Gustocamp er der kræset om detaljerne i de luksuriøse mobilhomes, og hver kvadratmeter er udnyttet til det bedste. De er stilfuldt og komfortabelt indrettet med plads til hele familien, og indeholder alt, hvad I behøver til en fantastisk campingferie. På terrassen er der plads til hyggelige timer med gode måltider og sjove spil. alle mobilhomes har fuldt udstyret køkken kombineret med et dejligt opholdsrum.

Gusto betyder god smag og gælder også familiens yngste. Gustocamp har nemlig designet mobilhomes specielt til familier med småbørn, som bl.a. har legehjørne, babyudstyr og flot udsmykning. 

Campingpladser med Gustocamp

Campingpladser med Gustocamp

Gustocamp har et udvalg af campingpladser i forskellige områder i Italien og Østrig, som har noget for enhver smag. Vil I på en spændende mountainbike-tur, bare slappe af på stranden eller tage på opdagelse i naturen og kulturen i området, så finder I med sikkerhed noget som matcher jeres behov og ønsker. Gustocamp har nøje udvalgt campingpladserne på grund af deres ideelle placering og for alle faciliteterne og aktiviteterne, som kan underholde store og små.


Gustocamp telte

Gustocamp telte

Foruden mobilhomes tilbyder Gustocamp også bungalowtelte og store lodgetelte, som rummer alt det bedste til campingferien. Teltene er af høj kvalitet og er udstyret med både køleskab, komfur og havemøbler, så I kan nyde ferien fuldt ud. Nogle af teltene har endda toilet og bad for bedre komfort.