Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Mobilhomes i Kroatien

Book campingferie i et mobilhome til Kroatien

Mange flotte mobilhomes i Kroatien

Skal campingferien være præget af luksus, så er det oplagt at bestille et mobilhome i Kroatien til familiens næste sommerferie. Mobilhomes er populære blandt feriegæster, da de kan rumme store familier, giver god komfort og fungerer som en hjemlig oase, hvor familien kan samles om hyggelige stunder. Samtidig får I både køkken, opholdsrum, soveværelser samt bad og toilet under samme tag og typisk en hyggelig terrasse udenfor. Kroatien er et skønt campingland med gode badesteder og dejlige temperaturer, som I nemt kan udforske fra et mobilhome på en af vores populære campingpladser. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om mobilhomes i Kroatien

Mobilhomes i solrige Kroatien

Mobilhomes i solrige Kroatien

Kroatiens campingpladser er fyldt med mobilhomes, der ligger i områder blandt flotte klippestrande, stemningsfyldte byer og hyggelige oaser. Oplev halvøen Istrien med det klareste, azurblå badevand, der virkelig indbyder til en svømme- eller dykketur. Istiren har også nogle af de bedste campingpladser i Europa. Dalmatien har familievenlige strande samt luksuriøse campingpladser og ligger tæt på populære byer som Split og Dubrovnik. Er Kroatien ikke lige noget for jer, så kan I finde og bestille mobilhomes på mange andre campingpladser rundt omkring i Europa.

Information om mobilhomes

Information om mobilhomes

Når I holder ferie i et mobilhome på en campingplads i Kroatien, kan I se frem til ekstra luksus og egne faciliteter, der typisk inkluderer køkken, toilet og bad. De fleste mobilhomes minder om en lille, hyggelig hytte, der trods sin størrelse er yderst velindrettet og kan rumme større familier. Foruden køkken, toilet og bad har et mobilhome også opholdsstue med spiseplads og separate soveværelser. Som oftest har et mobilhome en lille overdækket terrasse udenfor, hvor I kan slappe af i varmen. 

Populær camping med mobilhome

Populær camping med mobilhome

I kan holde ferie i et mobilhome på en af de mest populære campingpladser i Kroatien. Camping Zaton er et rent ferieparadis med stort poolanlæg og direkte til sandstrand. Den livlige campingplads Lanterna i Istrien er populær blandt børnefamilier og byder på rigtig gode bademuligheder og vandsport. På Camping Bi-Village får I alt inden for rækkevidde, dejligt poolområde og en hyggelig restaurant med udsigt til øen Brioni. Oplev et kæmpe poolområde og privat strand på Park Umag, der også ligger tæt på oplevelser i naturen.

Fordelene ved et mobilhome

Fordelene ved et mobilhome

Den største fordel ved et mobilhome er, at I får fantastiske faciliteter til luksus på campingferien. Et mobilhome er en skøn base med alt, hvad I har brug for, og så fungerer det også som en hjemlig base, hvor I kan slappe af og rigtig lade ferieroen sænke sig over jer. En anden fantastisk fordel er den komfort og bekvemmelighed, som I opnår ved at booke et mobilhome i Kroatien. Efter en god dag på stranden, i poolen eller på oplevelse i området, vender I hjem til vante rammer og samvær med familien i mobilhomet.