Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Populært i Kroatien ligenu!

Gæsterne fortæller:

"Camping Bi Village har det hele. Her mærker man med det samme den afslappende atmosfære. Campingpladsen har også tre lækre poolområder."

Familien Nielsen

  "Det er en fantastisk campingplads med nogle dejlige pools, der har meget at tilbyde til alle børn i alle aldre. Kan kun anbefale stedet."

  Familien Jensen

  "Super fint sted. Gode forhold med både havet og pools. Kort gå tur og man var i fazana en hyggelig by."

  Familien Christensen

  "Campingpladsen er virkelig dejlig, med direkte udgang til en super lækker strand - også selvom det er stenstrand. Virkelig gode sportsforhold både på pladsen og på stranden, som det koster alt sammen penge at benytte. Restauranterne på pladsen er gode."

  Familien Valdimarson

  Vælg Camping Bi-Village i Istrien i Kroatien

  Camping Bi-Village i Kroatien er en super populær campingplads blandt vores gæster med børn, og vi forstår godt hvorfor!

  Her får I både et fantastisk poolområde og en ny Adventure Park, der byder på kravleborde og udfordrende svævebaner for hele familien.

  Samtidig har campingpladsen en skøn beliggenhed tæt på kystbyen Fazana, et lækkert poolområde med solterrasse og børnepool samt en dejlig strand med krystalklart vand.

  Camping Bi Village i Istrien

  Poolomraade paa Camping Bi Village
  Poolomraade paa Camping Bi Village

  Poolområde og strand

  Læs mere

  Flere af vores gæster anbefaler Camping Bi Village på baggrund af deres skønne poolområde og den lækre strand - og det er med god grund. Poolområde på Camping Bi Village består af hele tre svømmebassiner, som er omgivet af grønne områder og solterrasse med liggestole. Der er både svømmeområder for de øvede, og svømmeområder for børn. Der er også en lille vandrutjsebane. Lige ved campingpladsen ligger en skøn stenstrand med krystalklart vand. Herfra kan man virkelig nyde den smukke udsigt og hoppe en tur i det skønne havvand. Der er desuden også mulighed for en lang række sjove vandsportsaktiviteter ved stranden, som eksempelvis jetski, vandcykler, windsurfing eller dykning.

  Adventure Park på Camping Bi Village
  Adventure Park på Camping Bi Village

  Aktiviteter og underholdning

  Læs mere

  Mange gæster fortæller også at aktiviteter i og omkring campingplads er værd at besøge Camping Bi Village for. Her er eksempelvis en sjov Adventure Park hvor man klatre i træer og prøve svævebaner af - en stor Tarzanbane! Derudover kan man også finde flere velkendte sportsaktiviteter såsom basketball, fodbold, bordtennis og billiard. Til de små er der også legeplads. Af underholdning er det værd at nævne, at der blive arrangeret program som inddrager hele familien. Der kan være i form af aftenshows, udflugter, konkurrencer eller livemusik. Det giver samtidig muligheden for at komme de andre gæster på Camping Bi Village godt ved.

  Bi Village restaurant
  Bi Village restaurant

  Restauranter og by i nærheden

  Læs mere

  Vores gæster nævner også de gode restauranter på Camping Bi Village og den hyggelige by i nærheden af campingpladsen, som et stort plus. Camping Bi Village har både restaurant, pizzaria, sportsbar, café og isbod - så alt hvad du kunne få lyst til, er til at finde på campingpladsen. Pineta Mare er en hyggelig og romantisk restaurant der ligger ud til havet med en smuk udsigt. De serverer desuden lækre retter. På Bi Village restauranten kan man få forskellige kroatiske delikatesser, også til en havudsigt. Campingpladsen har også indkøbsmuligheder med en lang række forskellige butikker. Kystbyen Fazana ligger dog i kort afstand fra campingpladsen og tilbyder en fantastisk atmosfære, lækre fiskerestauranter, smuk strandpromenade og forskellige seværdigheder.