Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Roan Camping Holidays

35 års erfaring med campingferie

Roan Camping Holidays - Se udvalget af mobilhomes og telte fra Roan her

Roan Camping Holidays er en af vores største, bedste og mest populære samarbejdspartnere! Roan er en hollandsk virksomhed, som har mere end 35 års erfaring med campingferier. De startede med boliger på tre franske campingpladser, men har siden vokset sig større til en organisation, som nu tilbyder en bred vifte af campingboliger på campingpladser i bl.a. Italien, Frankrig, Kroatien, Slovenien, Holland, Spanien, og Østrig. Roan tilbyder, som den eneste samarbejdspartner, mulighed for enten at vælge garanti for placering af boligen på campingpladsen, eller garanti for, at flere familier kan bo ved siden af hinanden (mod gebyr). Læs mere
Læs mere
Luk

Campingferie i en Roan bolig

Med Roan får I:

Med Roan får I:

I kan finde øvrige udvalgte samarbejdspartnere her.

Mobilhomes og telte på populære campingpladser

Mobilhomes og telte på populære campingpladser

Roan Camping Holidays er en utrolig dygtig samarbejdspartner med stor ekspertise inden for camping. Roan tilbyder alt fra moderne mobilhomes med aircondition og egen terrasse med loungemøbler til komfortable telte med godt udstyr. I finder Roan Camping Holidays på nogle af Europas bedste campingpladser, og det store udvalg gør det nemt at finde præcis den bolig og campingplads, som passer til jeres behov.

Boligtyper med Roan Camping Holidays

Boligtyper med Roan Camping Holidays

Roan Camping Holidays er særlig kendt for deres moderne og meget komfortable boliger, hvor hver enkelt detalje er gennemtænkt for at give de allerbedste rammer for en afslappende campingferie. Roans mobilhomes findes i forskellige størrelser med 2 eller 3 soverum og er alle udstyret med aircondition. Flere af modellerne er udstyret med store træterrasser med havemøbler og nogle modeller har sågar loungesofa og opvaskemaskine, som lige gør ferien lidt mere afslappende. Terrassen er ofte samlingspunktet på campingferien, hvor hyggelige timer med spil og god mad kan nydes. 

Udover mobilhomes tilbyder Roan Camping Holiday også lodgetelte og bungalowtelte. Lodgeteltene er bygget på trægulve og er udstyret med køkken, soverum og træterrasse. Nogle lodgetelte har også toilet og løbende vand.