Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vores samarbejdspartnere

Hos Friferie har vi mange samarbejdspartnere, som tilbyder familievenlige boliger på campingpladser i hele Europa. I kan vælge mellem mobilhomes, telte, bungalows og campingvogne. 

Bliv klogere på udvalgte samarbejdspartnere nedenfor. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller har brug for hjælp.

Eurocamp er en af vores største samarbejdspartnere med en kæmpe flåde af boliger. Eurocamp udbyder mobilhomes og telte på rigtig mange campingpladser i hele Europa. De tilbyder alt fra prisvenlige standard boliger til de mere luksuriøse og store boliger med plads til hele familien.  

Roan Camping Holidays er en hollandsk samarbejdspartner, som har mere end 35 års erfaring i campingbranchen. Fra kun at tilbyde tre franske campingpladser, er Roan nu vokset sig til en større organisation, som kan tilbyde et bredt udvalg af mobilhomes og telte på campingpladser i bl.a. Italien, Frankrig, Kroatien, Slovenien og Holland. 

Happy Camp er en stor italiensk samarbejdspartner, som tilbyder pæne mobilhomes og telte med plads til hele familieb. Happy Camp startede i Italien, men har siden vokset sig udover støvlelandet til bl.a. Kroatien, Ungarn, Frankrig, Slovenien, Holland og Spanien. 

Homair er vores store franske samarbejdspartner, som tilbyder et stort udvalg af mobilhomes og telte på campingpladser i Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien og Østrig. Homair har 30 års erfaring med campingferie, og har specialiseret sig i at skabe de bedste rammer for en dejlig ferie. 

Gustocamp tilbyder luksuscamping i mobilhomes og telte af høj kvalitet, og har mere end 10 års erfaring med campingferie i Italien og Østrig. Gustocamp kæler for detaljerne, og har udstyret boligerne med alt hvad du behøver til en behagelig campingferie.