Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Små, afslappede campingpladser

Hyggelig og rolig camping i rare omgivelser

Små, afslappede campingpladser

Find en lille, afslappende campingplads i Sydeuropa i rare omgivelser, hvor I kan komme helt ned i gear! Fælles for campingpladserne er, at de er hyggelige, ligger i rolige omgivelser og er små og overskuelige. Her får I ikke kæmpe poolområder med mange vandrutsjebaner, men hyggelige pools med behagelig stemning. Her er måske en mindre bugt, som I kan bade i eller en fin sø eller flod, hvor I kan svømme en svalende tur. Ofte ligger pladserne i skøn tur og i grønne omgivelser, hvor I kan gå på opdagelse. Nogle steder kan I også besøge en lille, lokal landsby og spise en god middag. Læs mere
Læs mere
Luk

Hyggelig, rolig og afslappende camping

Boligen på de afslappede campingpladser

Boligen på de afslappede campingpladser

Ferieboligen er også vigtigt, når I skal vælge en af små campingpladser, men her bliver der ikke gået på kompromis med komforten. 

I kan både vælge i mellem luksuriøse luksustelte fx med bad og toilet og moderne mobilhomes med god plads til familien. Så er familiehyggen sikret både ude og hjemme på sommerferien.

Små, afslappende pladser i Kroatien

Små, afslappende pladser i Kroatien

Særligt i Kroatien finder I små, afslappede campingpladser, som er de rene ferieperler! Her kan I bade i smukt, krystalklart vand, mens I nyder de smukke omgivelser. 

I kan vælge mellem nogle virkelig lækre campingpladser, som fx:

  • Camping Plitvice, der er en moderne og fantastisk campingplads, der ligger i et flot naturområde. Boligerne er af høj kvalitet og poolområder og superlækkert.
  • Camping One 99 Glamping byder på sand luksus, er glamping for alle pengene og har privat strand! I bor i luksustelte med bad og toilet.
  • Camping Papafigo er virkelig lækker campingplads, som ligger i en olivenlund, og byder på moderne luksustelte, mobilhomes og feriehuse.


Italien byder på små, afslappede campingpladser

Italien byder på små, afslappede campingpladser

Italien byder på flere små og hyggelige campingpladser med plads til afslapning, ro og fordybelse. Pladserne ligger bl.a. ved smukke søer med dejlig udsigt, mens andre ligger i bjergene omgivet af grøn natur. I kan fx nyde sommerferien på:

  • Glamping Il Borgo delle Arti ved Maggioeresøen, som byder på luksus omgivet af bjergene og grønt.
  • Camping Garda er en rolig plads med afslappet stemning og restaurant med udsigt over Gardasøen.
  • Camping Il Collaccio ligger i en frodig, røn nationalpark i Umbrien og er en helt unik campingplads.
  • Camping Bahira er omgivet af uberørt natur på Sicilien og har direkte adgang til en smuk strand.


Frankrigs små, afslappede campingpladser

Frankrigs små, afslappede campingpladser

I Frankrig finder I virkelig nogle perler blandt de små, afslappede campingpladser, som typisk ligger i skønne, grønne omgivelser. Flere af dem har en særlig profil, som fx kan være, at de er bygget op omkring en borg eller ligger ved flod. Der kan også være ekstra fokus på økologi og miljø. Oplev fx.:

  • Camping Le Capey ligger i Dordogne for for foden af en borg og på bredden af floden. Området er fredet og meget idyllisk.
  • Camping Le Canigou er en familiedrevet plads, som ligger i Languedoc i en dal omgivet af smukke bjerge og floder.
  • Camping Le Paradis er en smuk plads i Vendée og ligger i et kystområde, der har vundet "Pavillon Bleu", som er den europæiske miljøpris.
I kan også få aktiv ferie

I kan også få aktiv ferie

Selvom I vælge en lille, afslappende campingplads til årets sommerferie, så kan I sagtens kombinere det med aktiv ferie. 

Pladserne ligger typisk tæt på hav, sø eller en flod, så I kan dykke, svømme og dyrke vandsport. Mange ligger også i grønne omgivelser, hvor der er rig lejlighed til fx at køre på mountainbike eller tage på vandretur.