Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Store boliger til store familier

Luksuscamping med plads til alle

Store campingboliger til storfamilien

Tag på campingferie, hvor I bor i store boliger med plads til den store familie! Her på siden finder I alle de store campingboliger med plads helt op til 10 personer. Det er perfekt for sammenbragte familier, hvis I rejser med flere børn eller måske holder sommerferie med bedsteforældre. De store boliger er typisk komfortable og moderne mobilhomes, der har alt til en afslappende familieferie. På hver bolig kan I se størrelsen og hvor mange soverum, der er. Men vær hurtig, der er rift om de store boliger! Læs mere
Læs mere
Luk

Store boliger

Mobilhomes til den store familie

Mobilhomes til den store familie

Mobilhomes er oplagt til den store familie, for de findes med plads helt op til 10 personer. Der er komfortabelt både ude og inde, for I kan lave mad i køkkenet og slappe af sammen udenfor på terrassen. 

De fleste store mobilhomes er udstyret med bad og toilet, så I skal ikke tænke på at skulle op og udenfor for at gå på toilettet om natten.

Dine, mine og vores børn

Dine, mine og vores børn

Er I en sammenbragt familie, der måske rejser med "dine, mine og vores børn", så er det oplagt at  tage på campingferie. Her kan I bo i store boliger, hvor der er plads til både børn og voksne, og selv de voksne kan få deres eget soveværelse. Der er også plads til, at de voksne kan slappe af på terrassen, når alle børnene sover, så I også får en dejlig ferie. 

De store boliger ligger på populære campingpladser i Europa typisk med mange aktiviteter for børn i flere aldre - perfekt for sammenbragte familier!