Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Glamping med Tendi

Nyd luksus på campingferien med Tendi!

Luksuriøs glampingferie med Tendi

Skal campingferien være fyldt med luksus, så skal I booke et glampingtelt fra Tendi! Hos Friferie finder I et stort udvalg af luksuriøse telte på de bedste campingpladser i Europa. I får eget køkken, bekvemmelige senge og en hyggelig terrasse, mens enkelte typer af teltene sågar har eget badeværelse. I behøver ikke gå på kompromis med aktiviteter, natur og oplevelser, da Tendi har udvalgt de mest populære campingpladser at placere teltene på. Så tag til Sverige, Tyskland, Frankrig eller Italien og nyd en campingferie, der er lidt ud over det sædvanlige. Læs mere
Læs mere
Luk

Book et telt fra Tendi hos Friferie

Glamping med Tendi hos Friferie

Glamping med Tendi hos Friferie

Glamping er en luksuriøs campingform, hvor I ikke behøver går ned på luksus og komfort, selvom I er på campingferie. I får alt det bedste fra campingferie med naturen, aktiviteterne og familienærværet, uden at skulle gå på bekostning med jeres indkvartering. Tendi tilbyder nemlig velindrettede telte med gulve, boksmadrasser og køkken. I finder teltene fra Tendi på flere af Friferies mest populære campingpladser i Europa.  

Vælg mellem forskellige slags telte

Vælg mellem forskellige slags telte

Der er tre typer af telte: Safaritelt, Safaritelt med badeværelse og Lodgetelt med badeværelse, der er forskellige i størrelsen. Glampingteltene er lavet af et robust og vandtæt materiale og er fuldt møbleret. I køkkenet finder I gaskomfur, køleskab med fryser og al den nødvendige service, som I får brug for på jeres campingferie. Derudover er der elektrisk lys og stikkontakter, så I blandt andet kan lade jeres elektroniske udstyr op.

Lande og camping i Europa med Tendi

Lande og camping i Europa med Tendi

I finder Tendis telte på nøje udvalgte campingpladser i de mest oplevelsesrige områder af Europa. Områderne er meget forskellige og spredt ud over flere europæiske lande, så I kan holde campingferie efter jeres smag og behag. I behøver ikke køre langt for at kunne opleve glamping, da Tendi tilbyder glamping i både Tyskland og Sverige. Derudover kan I også nyde Tendis indkvarteringer i de populære campinglande Frankrig og Italien.