Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Camping

Spar op til 30%

Last Minute tilbud: Spar 33% - Ankomst 20 juli & 9 dage på Camping Norcenni Girasole

Ugens tilbud!
Camping Norcenni Girasole**** Italien/Toscana

Camping Norcenni Girasole har en enestående beliggenhed ved Arno-dalen, blot en halv times kørsel syd for Firenze. Det er en stor og lækker campingplads med førsteklasses faciliteter. Børn i alle aldre vil nyde campingpladsens to store poolområder med rutsjebaner, og det livligt underholdningsprogram. Elsker I at der sker noget,  I finder I her bla. aktiviteter som tennis, bordtennis, fodbold, basketball, volleyball og fitnessrum. I kan også deltage i ANTS' aktivitetsprogrammer med fokus på samspillet mellem aktivitet, natur, træning og sanserne.  

Mobilhome m. overdækket træterrasse & A/C

Mobilhome Superior Deluxe, 3 soverum & max 7 pers.

9 nætter fra d. 20 juli 2021

Førpris 16.149 kr.

Pris fra KUN kr. 10.816,-

Ugens tilbud - Camping

Ugens tilbud på camping

Ugens tilbud på camping

Hos Friferie kan du altid finde en billig, men alligevel luksuriøs campingferie. Men med ugens gode tilbud på camping får du en ekstra fordel, da du kan spare endnu flere penge. 

Du finder simpelthen ikke billigere campingferie end de tilbud der kommer her. Et eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert og moderne mobilehome på en luksuscampingplads ved Gardasøen i Italien. 

Følg med hver uge!

Kort og godt om camping

Kort og godt om camping

Camping er en fantastisk feriemulighed for at holde familieferie på jeres egne præmisser. Hos Friferie får I alt det bedste til campingferien, og I kan vælge mellem mange skønne pladser. I kan selv køre ned til campingpladsen i det tempo I ønsker, hvad end det inkluderer pause eller ej. 

En campingplads har typisk både boligtyper som telte og mobilehomes - alt fra billige og nemme løsninger, til de mere moderne og luksuriøse.

De bedste destinationer

De bedste destinationer

En campingferie vil altid være lig med en fantastisk familieferie. Vi har campingpladser i alle de bedste europæiske lande. I kan tage på camping ved den populære Gardasø, Adriaterhavet eller i smukke Kroatien samt populære steder i Spanien. Hold øje med ugens tilbud, det kan være jeres drømmedestination dukker op!

Alle campingpladser har fantastiske faciliteter; de kan både have poolområde, sportsaktiviteter, underholdning, restauranter og barområder. Derudover er de enten placeret i nærheden af strand eller by, og måske begge dele.