Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Camping

Spar op til 30%

Ugens Tilbud: Spar 49% - Ankomst 11. juli og 7 dage på Camping Bi-Village

Ugens tilbud!
Camping Bivillage **** Kroatien/Istrien

På Camping Bi-Village finder I tre store, børnevenlige pools og direkte adgang til stranden, hvor I kan finde et hav af sjove vandaktiviteter. Børnene kommer helt sikkert ikke til at kede sig, for her er et rigt aktivitetsprogram og masser af aktiviteter F.eks. boldbaner, adventure park, fitness og minigolf.      

Mobilhome m. træterrasse & A/C
Mobilhome Puccini Riviera på 25 m2
2 soverum og max 6 personer

7 nætter d. 11 juli -18 juli-2020 

Førpris 8.762 kr.

Pris fra KUN kr. 4.495,- 

Ugens tilbud - Camping

Ugens tilbud på camping

Ugens tilbud på camping

Hos Friferie kan du altid finde en billig, men alligevel luksuriøs campingferie. Men med ugens gode tilbud på camping får du en ekstra fordel, da du kan spare endnu flere penge. 

Du finder simpelthen ikke billigere campingferie end de tilbud der kommer her. Et eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert og moderne mobilehome på en luksuscampingplads ved Gardasøen i Italien. 

Følg med hver uge!

Kort og godt om camping

Kort og godt om camping

Camping er en fantastisk feriemulighed for at holde familieferie på jeres egne præmisser. Hos Friferie får I alt det bedste til campingferien, og I kan vælge mellem mange skønne pladser. I kan selv køre ned til campingpladsen i det tempo I ønsker, hvad end det inkluderer pause eller ej. 

En campingplads har typisk både boligtyper som telte og mobilehomes - alt fra billige og nemme løsninger, til de mere moderne og luksuriøse.

De bedste destinationer

De bedste destinationer

En campingferie vil altid være lig med en fantastisk familieferie. Vi har campingpladser i alle de bedste europæiske lande. I kan tage på camping ved den populære Gardasø, Adriaterhavet eller i smukke Kroatien samt populære steder i Spanien. Hold øje med ugens tilbud, det kan være jeres drømmedestination dukker op!

Alle campingpladser har fantastiske faciliteter; de kan både have poolområde, sportsaktiviteter, underholdning, restauranter og barområder. Derudover er de enten placeret i nærheden af strand eller by, og måske begge dele.