Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Ugens Gode Tilbud på Camping

Spar op til 24%

Spar 28% - Ankomst d. 24. juni 2023 og 7 dage i luksus-mobilhome på Camping Eden

Ugens tilbud!
Camping Eden**** Gardasøen/Italien

Camping Eden er en 4-stjernet campingplads ved Gardasøen i Italien. Hop en tur i poolen og plask rundt i legeområdet eller tag en dukkert i Gardasøen, som I har direkte adgang til fra campingpladsen.

Camping Eden har både pizzeria og restaurant, som tilbyder take away. Campingpladsen har også et lille supermarked, hvis I skulle mangle det essentielle. Bliver I trætte af at bade, findes der både en legeplads og spillehal på campingpladsen, og så er der mulighed for at holde sig beskæftiget med diverse boldspil. Tag også med på organiserede udflugter rundt om Gardasøen!

Mobilhome Premium Lounge 2-bedroom

7 nætter fra d. 24. juni 2023

Førpris 10.952,-

Pris fra KUN 7.891,-

Ugens tilbud - Camping

Ugens tilbud på camping

Ugens tilbud på camping

Hos Friferie kan du altid finde en billig, men alligevel luksuriøs campingferie. Men med ugens gode tilbud på camping får du en ekstra fordel, da du kan spare endnu flere penge. 

Du finder simpelthen ikke billigere campingferie end de tilbud der kommer her. Et eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert og moderne mobilehome på en luksuscampingplads ved Gardasøen i Italien. 

Følg med hver uge!

Kort og godt om camping

Kort og godt om camping

Camping er en fantastisk feriemulighed for at holde familieferie på jeres egne præmisser. Hos Friferie får I alt det bedste til campingferien, og I kan vælge mellem mange skønne pladser. I kan selv køre ned til campingpladsen i det tempo I ønsker, hvad end det inkluderer pause eller ej. 

En campingplads har typisk både boligtyper som telte og mobilehomes - alt fra billige og nemme løsninger, til de mere moderne og luksuriøse.

De bedste destinationer

De bedste destinationer

En campingferie vil altid være lig med en fantastisk familieferie. Vi har campingpladser i alle de bedste europæiske lande. I kan tage på camping ved den populære Gardasø, Adriaterhavet eller i smukke Kroatien samt populære steder i Spanien. Hold øje med ugens tilbud, det kan være jeres drømmedestination dukker op!

Alle campingpladser har fantastiske faciliteter; de kan både have poolområde, sportsaktiviteter, underholdning, restauranter og barområder. Derudover er de enten placeret i nærheden af strand eller by, og måske begge dele.