Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud: Sommerferie i uge 28 på Camping Bi Village

Bestil sommerferie i uge 28 til populære Camping Bi Village i Istrien i Kroatien, hvor I sparer op til 30% med Ugens Gode Tilbud. Pladsen byder på et dejligt poolområde, restaurant, pizzaria, supermarked, snackbar og sidst men ikke mindst den udfordrende ”Adventure Park” med svævebaner og klatrebaner. 

Husk også, at I kan tage badebussen til Camping Bi Village. Se mere her.

Bestil Ugens Gode Camping Tilbud lige her.

Spar 30% på sommerferie i uge 28

Camping Bi Village

Istrien i Kroatien

Luksustelt max 6 pers.

1 uge: 6/7 - 13/7 2019

Rabat kr. 1.755,-

Pris fra KUN kr. 4.356,-

Ugens tilbud - Camping

Adriaterhavskysten
Adriaterhavskysten

Ugens tilbud på camping

Læs mere

Hos Friferie kan du altid finde en billig, men alligevel luksuriøs campingferie. Men med ugens gode tilbud på camping får du en ekstra fordel, da du kan spare endnu flere penge. Du finder simpelthen ikke billigere campingferie end de tilbud der kommer her. Et eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert og moderne mobilehome på en luksuscampingplads ved Gardasøen i Italien. Følg med hver uge!

Gardasøen - Marina
Gardasøen - Marina

Kort og godt om camping

Læs mere

Camping er en fantastisk feriemulighed for at holde familieferie på jeres egne præmisser. Hos Friferie får I alt det bedste til campingferien, og I kan vælge mellem mange skønne pladser. I kan selv køre ned til campingpladsen i det tempo I ønsker, hvad end det inkluderer pause eller ej. En campingplads har typisk både boligtyper som telte og mobilehomes - alt fra billige og nemme løsninger, til de mere moderne og luksuriøse.

Børn spiser is
Børn spiser is

De bedste destinationer

Læs mere

En campingferie vil altid være lig med en fantastisk familieferie. Vi har campingpladser i alle de bedste europæiske lande. I kan tage på camping ved den populære Gardasø, Adriaterhavet eller i smukke Kroatien samt populære steder i Spanien. Hold øje med ugens tilbud, det kan være jeres drømmedestination dukker op!

Alle campingpladser har fantastiske faciliteter; de kan både have poolområde, sportsaktiviteter, underholdning, restauranter og barområder. Derudover er de enten placeret i nærheden af strand eller by, og måske begge dele.