Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Camping

Spar op til 39%

Book 2022 ferien og spar 39% - Ankomst d. 9. juli og 7 dage på Camping Les Cigales

Ugens tilbud!
Camping Les Cigales**** Côte d'Azur/Frankrig

Camping Les Cigales er en 4-stjernet campingplads i Côte d'Azur i Sydfrankrig. Køl ned i det kæmpe poolområde med hele 7 forskellige afdelinger og 2 sjove vandrutsjebaner. Camping Les Cigales ligger tæt på en sø og ca. 20 min fra stranden, hvis I bliver trætte af klorvand. Campingpladsen tilbyder også en masse aktiviteter for for alle aldre, fx fitness og en multisportsbane, og så er der selvfølgelig en legeplads til de mindste. Har I brug for at slappe af, kan I nyde campingpladsens wellness-faciliteter med bl.a. jacuzzi og massage. Camping Les Cigales har både restaurant og snackbar, og så har I mulighed for at købe ind i campingpladsens supermarked. I nærheden kan I udforske byen Le Muy enten på gåben eller på en cykeltur, så I også kan komme ud og se større dele af det smukke område. Har I vandhunde i familien, er Camping Les Cigales den perfekte campingplads til badeferien.

Mobilhome Nevada max 8 pers.

7 nætter fra d. 9. juli 2022

Førpris 12.693,-

Pris fra KUN 7.735,-

Ugens tilbud - Camping

Ugens tilbud på camping

Ugens tilbud på camping

Hos Friferie kan du altid finde en billig, men alligevel luksuriøs campingferie. Men med ugens gode tilbud på camping får du en ekstra fordel, da du kan spare endnu flere penge. 

Du finder simpelthen ikke billigere campingferie end de tilbud der kommer her. Et eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert og moderne mobilehome på en luksuscampingplads ved Gardasøen i Italien. 

Følg med hver uge!

Kort og godt om camping

Kort og godt om camping

Camping er en fantastisk feriemulighed for at holde familieferie på jeres egne præmisser. Hos Friferie får I alt det bedste til campingferien, og I kan vælge mellem mange skønne pladser. I kan selv køre ned til campingpladsen i det tempo I ønsker, hvad end det inkluderer pause eller ej. 

En campingplads har typisk både boligtyper som telte og mobilehomes - alt fra billige og nemme løsninger, til de mere moderne og luksuriøse.

De bedste destinationer

De bedste destinationer

En campingferie vil altid være lig med en fantastisk familieferie. Vi har campingpladser i alle de bedste europæiske lande. I kan tage på camping ved den populære Gardasø, Adriaterhavet eller i smukke Kroatien samt populære steder i Spanien. Hold øje med ugens tilbud, det kan være jeres drømmedestination dukker op!

Alle campingpladser har fantastiske faciliteter; de kan både have poolområde, sportsaktiviteter, underholdning, restauranter og barområder. Derudover er de enten placeret i nærheden af strand eller by, og måske begge dele.