Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Camping

Spar op til 40%

Book 2022 ferien & spar 40% - Ankomst 25. juni & 7 dage på Camping Bella Italia

Ugens tilbud!
Camping Bella Italia***** Italien/Gardasøen

Camping Bella Italia er en dejlig 5-stjernet campingplads beliggende direkte til Gardasøen i Italien og i kort gåafstand til den charmerende by Peschiera del Garda. Campingpladsen er den mest populære ved Gardasøen, og byder på et fantastisk poolområde med plads til mange hyggelige og afslappende stunder. Fra Camping Bella Italia er der direkte adgang til en kunstig anlagt strand, så der er rig mulighed for at få kølet kroppen ned. Når sulten skal stilles, tilbyder Camping Bella Italia hele fire restauranter og fem barer, men derudover finder I også et supermarked, hvor I kan handle ind til diverse måltider. På Camping Bella Italia kan I skabe masser af gode minder med sjove aktiviteter og underholdning.

Mobilhome m. træterrasse & A/C

Mobilhome Classic (4+2) & max 6 pers.

7 nætter fra d. 25. juni 2022

Førpris 12.670 kr.

Pris fra KUN 7.638 kr.

Ugens tilbud - Camping

Ugens tilbud på camping

Ugens tilbud på camping

Hos Friferie kan du altid finde en billig, men alligevel luksuriøs campingferie. Men med ugens gode tilbud på camping får du en ekstra fordel, da du kan spare endnu flere penge. 

Du finder simpelthen ikke billigere campingferie end de tilbud der kommer her. Et eksempel på et tilbud kunne være: et lækkert og moderne mobilehome på en luksuscampingplads ved Gardasøen i Italien. 

Følg med hver uge!

Kort og godt om camping

Kort og godt om camping

Camping er en fantastisk feriemulighed for at holde familieferie på jeres egne præmisser. Hos Friferie får I alt det bedste til campingferien, og I kan vælge mellem mange skønne pladser. I kan selv køre ned til campingpladsen i det tempo I ønsker, hvad end det inkluderer pause eller ej. 

En campingplads har typisk både boligtyper som telte og mobilehomes - alt fra billige og nemme løsninger, til de mere moderne og luksuriøse.

De bedste destinationer

De bedste destinationer

En campingferie vil altid være lig med en fantastisk familieferie. Vi har campingpladser i alle de bedste europæiske lande. I kan tage på camping ved den populære Gardasø, Adriaterhavet eller i smukke Kroatien samt populære steder i Spanien. Hold øje med ugens tilbud, det kan være jeres drømmedestination dukker op!

Alle campingpladser har fantastiske faciliteter; de kan både have poolområde, sportsaktiviteter, underholdning, restauranter og barområder. Derudover er de enten placeret i nærheden af strand eller by, og måske begge dele.