Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Venue Holidays - 36 års erfaring

Flotte mobilhomes og telte på campingpladser i Europa

Specialist i luksuscamping for hele familien

Venue Holidays tilbyder luksustelte og mobilhomes af høj kvalitet på familievenlige campingpladser i Italien, Frankrig og Spanien. De har mere end 36 års erfaring med campingferie i Europa, og er dedikeret til at skabe de bedste rammer for en afslappende ferie for hele familien. Se alle mulighederne nedenfor. Læs mere
Læs mere
Luk

Sommerferie i Venue Holidays bolig

Det får I hos Venue Holidays

Det får I hos Venue Holidays

  • Luksustelte og mobilhomes af høj kvalitet i Italien, Frankrig og Spanien
  • Mere end 36 års erfaring med campingferie
  • Mulighed for at holde ferie i Toscana, ved Adriaterhavet eller Gardasøen i Italien, på Côte d'Azur, i Languedoc, Vendée eller Bretagne i Frankrig samt i Cantabrien eller på Costa Brava i Spanien.
  • Mobilhomes med badeværelse, køkken, varmt vand og de fleste med aircondition
  • Luksustelte med senge, havemøbler, elektrisk lys og køkken med køleskab
Venue Holidays mobilhome og telte

Venue Holidays mobilhome og telte

Venue holidays mobilhomes byder på god komfort til campingferien med både køkken, eget badeværelse, opholdsrum og udendørsareal med plads til masser af hyggelige stunder. Venue Holidays har et bredt udvalg af forskellige mobilhomes, så I kan vælge netop det, som matcher jeres ønsker. 

Udover mobilhomes tilbyder Venue Holidays også flotte og rummelige bungalowtelte og safaritelte med god komfort, hvor der er mulighed for selv at tilberede mad og komme tæt på naturen. 

Se vores andre samarbejdspartnere her. 

Venue Holidays har noget for enhver smag

Venue Holidays har noget for enhver smag

På Venue Holidays campingpladser venter jer en ferie med alt fra ren afslapning til timevis af aktiviteter. Der er altså gode muligheder for at opfylde hele familiens ønsker. På flere af campingpladserne kan børnene deltage i sjove aktiviteter i børneklubberne, mens I nyder solens stråler ved poolen eller stranden. I kan også udfordre hinanden i diverse sportsdiscipliner, hvis I bliver trætte af at dase og vil have pulsen op. 

Venue Holidays vægter god service højt, og derfor vil I blive mødt af søde repræsentanter på alle campingpladserne. Under jeres ferie vil Venue Holidays ansatte på campingpladserne være behjælpelige, hvis I har spørgsmål eller brug for tips. I kan derfor nyde ferien fuldt ud!