Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Viola på camping

Følg med, når Viola tager på camping i Italien

Viola prøver luksuscamping i Italien

Viola fra "Violas Verden" og hendes familie har været på kør-selv ferie til vores populære campingplads Camping Altomincio ved Gardasøen i Italien, hvor de boede i et lækkert mobilhome fra vores samarbejdspartner Roan. Det var første gang, familien prøvede luksuscamping, og de var meget begejstrede.

Oplev alle de fantastiske ferieoplevelser i børnehøjde, som bl.a. byder på skønne pools med vandrutsjebaner, en sjov dag i forlystelsesparken Gardaland og lækker italiensk pasta.

Følg med nedenfor, hvor I kan se de 5 afsnit af miniserien "Viola på camping".

Besøg også universet "Violas Verden", hvor du kan tage med Viola på flere rejser med Friferie.

1. afsnit af Viola på camping

2. afsnit af Viola på camping

3. afsnit af Viola på camping

4. afsnit af Viola på camping

5. afsnit af Viola på camping

Viola på camping

Køretur og ankomst på campingplads

Køretur og ankomst på campingplads

I Viola på camping følger man med fra start, hvor familien tager køreturen fra Danmark til Gardasøen i Italien. Med en campingferie med Friferie, kan man selv styre køreturen derned i eget ønsket tempo.

Viola og hendes familie ankommer til Camping Altomincio, hvor de skal bo i et lækkert mobilehome fra en af samarbejdspartnerne, Roan. Det skønne mobilehome med eget køkken giver blandt andet muligheder for at lave mad hjemme og spise på terrassen - nøjagtig som Viola og hendes familie vælger at gøre, inden de skal ud og se pladsen.

Poolområde og nye venner

Poolområde og nye venner

Campingpladsen byder på et skønt poolområde med sjove vandrutjsebaner og glidebaner - noget som I kan se at Viola og hendes familie  elsker meget. Her bruger de masser af tid i vandet, men der er også mulighed for at smide sig på en liggestol i området og blot nyde solens varme stråler.

Med en campingferie til Camping Altomincio har børn den helt store mulighed for at få nye legekammerater. De kan prøve sjove aktiviteter sammen, som eksempelvis klatrebanen oppe i træerne og en sjov svævebane over poolområdet.

Gardaland og udflugter

Gardaland og udflugter

Gardaland er Italiens største forlystelsespark, som er populær blandt børnefamilier. Viola og hendes familie tager hertil og prøver massevis af sjove rutsjebaner og et lille vandland.

Der er også mange andre gode muligheder for at tage på udflugt til spændende byer omkring. Viola og hendes familie tager eksempelvis ind og besøger en hyggelig by med et stor marked og fine restauranter. Italien er især kendt for sine pizzaer, pasta og sine is - dem nyder Viola også med stor glæde.