Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Ardennerne

Naturskøn region med autentiske byer
Himmelsk belgisk chokolade
Charmerende byer
Smukke naturomgivelser
Spa, wellness og velvære
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Ardennerne

Den belgiske bjergkæde, Ardennerne, har længe været et foretrukket feriested for danskere – både om sommeren og vinteren. Med masser af ferieboliger og ferieparker til rådighed er Ardennerne den perfekte destination til alle typer ferier. I det østlige Belgien finder I Ardennerne, som på én gang både er bløde og rå bjerge. Oplev de mange små hyggelige landsbyer og de smukke stenhuse med blomster hængende fra blomsterkasser. Det smukke landskab inviterer både til cykel- og vandreture. Det er også i den østlige del af Ardennerne I finder den berømte kurby, Spa, som udover at være hjemsted for diverse fitnessprogrammer og wellness-behandlinger. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Ardennerne

Fordelen ved at bo i en ferielejlighed i Ardennerne

Fordelen ved at bo i en ferielejlighed i Ardennerne

Ardennerne byder på skøn natur, gastronomisk forkælelse og nostalgiske landsbyer, som I vil kunne opleve på bedste vis fra en ferielejlighed. En ferielejlighed gør det muligt at tilrettelægge ens ferie præcis, som man ønsker, hvor I kan tage middagen med hjem og nyde i hjemlige rammer eller drage ud og se regionens spændende seværdigheder netop, når I har lyst. Find familiens foretrukne ferielejlighed online her hos Friferie eller ring til vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141 for at finde den ferielejlighed, der passer til netop jeres families ønsker og behov. 

Besøgelsesværdige byer

Besøgelsesværdige byer

Der er rig mulighed for at besøge oplevelsesrige, smukke og historiske byer i Ardennerne. I kan f.eks. tage til Durbuy, som er en ualmindelig smuk by med en charmerende atmosfære. Denne eventyrlige bjergby byder på romantiske bindingsværkshuse, hyggelige butikker og den bedste franske mad med rødvin og foie gras i særklasse. En anden mere historisk by at besøge er La Roche en Ardenne, som har en enestående beliggenhed ved floden Ourthe og en majestætisk middelalderborg, som med ét tager en tilbage i tiden. Byen er kendt for sine festivaller, hyggelige markeder og skovrige natur. Waulsort er en lille landsby i Ardennerne, hvor den lille kirke og hyggelige huse er ideelle for en dejlig spadsertur.
Afslapning og velvære

Afslapning og velvære

Trænger du til at koble helt af fra hverdagens bekymringer, er en ferie til Ardennerne ideel. I regionen ligger den helsebringende kurby, Spa, som byder på et hav af kurbade, hvor velvære og afslapning er i fokus. Vandet er fra de nærliggende rislende kilder, som menes at have helbredende kræfter. Om det er massage, varmen i saunaen eller skønhedspleje I har mest brug for, kan I læne jer tilbage og nyde alt, hvad I kan i en af Spas mange kursteder.

Mad og drikke

Mad og drikke

Hver by i Ardennerne har sine egne små restauranter eller stamcaféer, hvor der serveres lokale øl, som ofte brygges i byen eller i nabobyen. De belgiske øl spænder bredt i smag, så I med sikkerhed finder en, I synes særlig godt om. Spa er stedet for velvære og afslapning, og også stedet for hvor noget af den bedste belgiske chokolade laves, som er ren paradis for smagsløgene. Tag et kig forbi en af de mange chokoladeforretninger, hvor I kan gå på opdagelse i de søde sager.