Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Belgiske Limburg

Bo i feriebolig i Limburg
Ferieboliger med plads til hele familien
Sjove oplevelser for hele familien
God mad og drikke
Spændende natur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Belgiske Limburg

Den østligste provins Limburg, er med sine 870.000 indbyggere den mindste provins i Belgien. Der er masser muligheder for sjove aktiviteter og oplevelser for hele familien i provinsen. Provinsen er især kendt for sin lokale øl og ost som I har masser mulighed for at opleve. I Limburg kan I opleve den belgiske kultur, nyde en aktiv ferie eller få slappet helt af. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Belgiske Limburg

Besøg provinshovedstaden Hasselt

Besøg provinshovedstaden Hasselt

Når I besøger Limburg, kan I næsten ikke undgå at tage et kig forbi provinshovedstaden Hasselt. I byen mærker I en autentisk, belgisk atmosfære med et rigt restaurant- og cafeliv. I Hasselt er det også muligt at shoppe i byens gader. 

Spændende og varieret natur

Spændende og varieret natur

I Limburg er der masser natur at udforske. Med masser naturparker i provinsen, er der rig mulighed for at gå på opdagelse i varieret natur. Der kan nemt gå en dag i provinsens hyggelige og forunderlige naturparker. Mad og drikke i Belgiske Limburg

Mad og drikke i Belgiske Limburg

Belgiske vafler og chokolade er blandt de kendte specialiteter I kan støde på, når I besøger Limburg. Størstedelen af de måltider I kan få serveret er lækre og veltilberedte. Landets rige ølkultur er skyld i, at der i hele landet er cirka 140 bryggerier som fremstiller minimum 40 typer øl. Er I interesserede i øl, er der masser muligheder for at lære og smage på en masse af de lokalt-bryggede øl. 

Dejlig ferie i feriebolig

Dejlig ferie i feriebolig

Slap helt af og nyd en dejlig ferie, når I bestiller feriebolig i Limburg. Ferieboligernes gode indretning og hyggelige stemning sikrer at hele familien vil nyde ferien. Tag ferien i jeres helt eget tempo og lav selv mad i løbet af dagen. Har I spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille den helt perfekte feriebolig, kan I ringe på telefon 7015 4141, hvor vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe jer.