Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Flandern

Ferie for hele familien
Sjove oplevelser for familiens mindste
Brügge - Charmerende storby
Flotte naturområder
Fantastisk kystlinje med brede sandstande
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Flandern

Smukke naturlandskaber, vidtstrakte sandstrande og historiske byer er blot et udpluk af, hvad Flandern har at byde på. Denne belgiske region er en perle for hele familien at holde ferie i. Familiens mindste vil elske en tur i en af regionens sjove forlystelsesparker, gå på opdagelse i den gamle bydel i Brügge eller bygge sandslotte på de brede strande. I har rig mulighed for at besøge de omkringliggende seværdigheder fra en ferielejlighed, hvor I kan føle jer hjemme i private rammer. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Flandern

Læs mere om ferielejligheder i Flandern her...

Læs mere om ferielejligheder i Flandern her...

Er I i tvivl om, hvor familiens næste ferie skal gå hen? I så fald er Flandern i Belgien et ualmindeligt godt og anderledes bud på en mindeværdig ferie, som byder på oplevelser for både store og små. Friferie tilbyder skønne ferielejligheder i regionen, som giver jer den fulde ret til at tilrettelægge jeres ferie på nemmeste vis. I har med en ferielejlighed privatliv, hvor I kan vælge at tage middagen med hjem, og den fulde frihed til at køre rundt og besøge de omkringliggende attraktioner, naturfænomener og hyggelige byer. Find og bestil jeres favorit online her på Friferies website eller via vores ferierådgivere på tlf. 7015 4141, som sidder klar med gode råd og tips til netop jeres familie.

Brügge - En historisk perle

Brügge - En historisk perle

Brügge er Flanderns hovedstad, som helt bestemt er et besøg værd! Den gamle bydel er en del af UNESCO-verdenskulturarven, hvor charmerende bygninger præger gaderne. Besøg det historiske klokketårn, de imponerende byporte, historiske museer eller den store borg, St. Donaasproosdij, hvor byens rådhus ligger. I kan f.eks. hoppe på en hyggelig sejltur gennem byens kanaler, som viser bygningerne og byen fra en hel anden side. Dette vil både børn som voksne finde interessant. Brügge byder ligeledes på smagfulde restauranter, hyggelige caféer og lækre chokoladeforretninger, som gør et besøg til byen til en udsøgt fornøjelse for alle sanser.

Oplev smuk natur

Oplev smuk natur

Har I brug for en ferie, hvor I kan slippe tanker og bekymringer for hverdagens stress og jag, er Flandern det perfekte rejsemål. Regionens kystlinje er præget af brede sandstrande, som indbyder til timevis af leg i sandet for de mindste. Foruden skønne badestrande er der store naturfredet landområder med marker og skove, så langt øjet rækker i Heuvelland. I kan fra en ferielejlighed let pakke bilen til en dag på stranden eller gå på lange vandreture i de smukke naturomgivelser. 

Aktivitetsrig ferie

Aktivitetsrig ferie

Flandern er med sin natur ideel til lange vandre- og cykelture for hele familien. Regionen har en fantastisk kystlinje, som indbyder til stranddage med leg i sandet og vandplaskeri i havet. Fra jeres ferielejlighed i Flandern er der ikke langt til sjove forlystelsesparker, som er optimal til en dagsudflugt. I kan f.eks. også besøge Sea Life Blankenberge, hvor der er et væld af fiskearter at kigge på eller drage til Bellewaerde Park, som er en kombineret Zoologisk have og fortlystelsespark i én. Flandern er derfor en ideel destination at rejse til, hvis I rejser med mindre børn.