Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Fanø

Highlights fra Fanø
Danmarks smukkeste landsby
Nyd lang og bred sandstrand
Lokale madoplevelser og bryghus
Opdag Nationalpark Vadehavet
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Fanø er familiens feriedrøm

Hvid sandstrand, gode restauranter og smuk natur - Fanø er enhver families drøm, om en sommerferie med skønne bademuligheder helt nede i tempo. På den lille Vadehavsø vil I kunne opleve Danmarks smukkeste landsby, udforske Nationalpark Vadehavet og nyde de lokale, kulinariske oplevelser i særklasse. Tøv ikke med at booke en ferielejlighed på Fanø, som byder varmt velkommen med en masse unikke attraktioner og aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Fanø

Ferielejligheder på smukke Fanø

Ferielejligheder på smukke Fanø

Fanø ligger smukt ved Vadehavet ud fra Esbjerg på Jyllands kyst. Øen er særligt kendt for sin lange og hvide sandstrand, men har også Danmarks smukkeste landsby og er en del af UNESCO's verdensarvsliste for den unikke Nationalpark Vadehavet. I kan komme på strandsejlads, måske spotte en sæl eller finde et stykke rav. Det bliver alletiders sommerferie for familien! Bestil jeres favorit af ferielejligheder i Danmark hos Friferie.

Sandstrand, sejlads og ravjagt

Sandstrand, sejlads og ravjagt

Fanøs sandstrand er 15 km lang og nogle steder helt op til 1 meter bred, så der er god plads til badning og forskellige aktiviteter. Badevandet er dejligt, stranden er stenfri og begge meget børnevenlige. I finder et aktivitetsområde Syd for Rindby, hvor man kan surfe, køre med blokart, kite-buggy og andre strandsejlere. Hvis I gerne vil på ravjagt, så skal I gå mod syd på stranden, hvor den bliver smallere og smallere, hvilket giver jer gode muligheder for at finde et stykke af Nordens guld.

Besøg Fanøs hyggelige byer

Besøg Fanøs hyggelige byer

Fanøs hovedstad er Nordby, som er en by tæt på naturen, hvor I fra havnepromenaden kan se sæler og vadehavsfugle. Det er muligt at leje cykler i byen, så I nemt kan komme rundt på øen via de mange stier. Børnene vil helt sikkert elske både pandekagehuset og Fanøs Vaffel & Bolsjehus. Sønderho er kåret som Danmarks smukkeste landsby, og det vil I med egne øjne kunne se hvorfor. Gå gennem de smalle gader, besøg de små specialbutikker samt Mølle og kunstmuseum.

Mad- og drikkeoplevelser

Mad- og drikkeoplevelser

De maritime omgivelser og naturen på Fanø tilbyder en række lokale specialiteter med fisk, røget laks og skinke, lammekød, lynghonning og marmelader. Disse kan I nyde på øens mange restauranter, som Restaurant Sønderho Kro, Kellers Badehotel og Spisehus, Restaurant Ambassaden eller Restaurant Fajancen. Derudover har Fanø sit eget bryghus med et hav af specialøl, hvor I kan komme til ølsmagning og købe lidt af Fanø med hjem.