Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Fyn

Fyn er fin!
H. C. Andersens hus
Europas bedste zoo
Betagende slotte
Rig mulighed for flotte og lange vandreture
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder på Fyn

Fyn er Danmarks tredjestørste ø, og med den centrale placering på danmarkskortet er det et sted, som de fleste danskere har kendskab til. Men Fyn er mere end blot et motorvejsstykke mellem Sjælland og Jylland. Fyn er med sin skønne natur og charme med sikkerhed et sted, man bør gøre sig den tjeneste og besøge i mere end blot halvanden time tilbragt i bil med et pitstop på en tankstation. Kører man af motorvejen og ud i den landlige idyl, vil man opleve skøn natur med både bakker og dale. Fyn er fra gammel tid kendt for sin gode muld, som op igennem tiden har bidraget til, at der fandtes mange rige bønder. Dette ses i de mange smukke herregårde. Gør jer selv den tjeneste på turen gennem Fyn at gøre et hold ved de mange små gårdbutikker, der oftest skiltes med ud til vejen. Her sælges ofte selvdyrkede frugter og grøntsage Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Fyn

Ferielejligheder på eventyrernes ø

Ferielejligheder på eventyrernes ø

Hold sommerferie på Fyn og bo i en ferielejlighed, som giver jer de bedste muligheder for at besøge øens betagende slotte og herregårde, vilde dyr i Odense Zoo, berigende kunstmuseer og smukke kyststrækning. Find den ferielejlighed som passer til jeres ønsker og behov og bestil den online her på siden eller via vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for hele familien

Europas bedste zoologiske have er beliggende i Odense, hvor I kan opleve de fascinerende dyr fra hele verden. Dette vil være en oplevelse for både store som små, hvor leg, viden og læring vil kreere unikke øjeblikke til mindebogen. Vil I opleve flere dyr på tæt hold, kan I tage til Naturama i Svendborg, hvor dyr til vands, til lands og i luften er udstillet og opført på smukkeste måde. Tag til Egeskov Slot, som absolut er Fyns største turistattraktion grundet sin velbevarede vandborg, betagende park og historiske fortid. Mange forbinder Fyn og særligt Odense med forfatteren H. C. Andersen, og I kan besøge hans hus, som er beliggende i den gamle bydel i Odense. Dette vil føre jer tilbage i tiden til, hvor H. C. Andersens værker udsprang fra.
Smuk natur på Fyn

Smuk natur på Fyn

Flotte kyster, frodige skove og uberørt natur er hvad, I har i vente, hvis I ønsker at inspicere Fyns betagende natur. Hold picnic med familien, gå en rask tur eller nyd det rolige fuglefløjt i et af Fyns skønne naturområder. Tag på en rigtig vandretur på Øhavsstien, som strækker sig hele 220 km rundt i det sydfynske øhav. Dette kan være alt fra en gåtur på et par timer eller en miniferie med rygsæk på ryggen. I kan også udforske Svanninge Bakker, som ligger lige nord for Faaborg. Her vil I slippe alle hverdagens bekymringer og hektiske gøren med rolige og stille øjeblikke i den friske luft.

Lokale smagsoplevelser

Lokale smagsoplevelser

Fyn kaldes også ”Danmarks spisekammer”, så hvad kan være mere friskt end at sætte sig til bords med de mest friske råvarer? Mange af de gamle herregårde og slotte på Fyn er i dag omdannet til beværtninger, og nogle er endda med overnatningsmuligheder, så hvis man drømmer om at føle sig som en ægte godsejer, så er der også mulighed for dette. Man skal også huske at nævne, at man på Fyn laver nogle af de bedste morgenkager, så sørg for at bestille en ægte fynsk delikatesse til morgenbordet, nemlig brunsvigeren.