Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Langeland

Highlights fra Langeland
Kystlinje med lækre badestrande
Vilde heste i smukke naturområder
Hyggelige byer og historiske bygninger
Underholdende børneaktiviteter
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Lækre ferielejligheder på Langeland

I det Sydfynske Øhav ligger smukke Langeland med sine idylliske kornmarker, øde strandområder og traditionelle lands- og købmandsbyer. Langeland indbyder til en hyggelig familieferie, hvor I kan cykle øen rundt og opleve Langelandsfortet, Hesselbjerg Strand, Skovsgaard Gods og Rudkøbing. Fra en ferielejlighed får I det bedste udgangspunkt til alle ø-oplevelserne, og kan samtidig nyde ferielejlighedens familievenlige faciliter i en tryg, hjemlig base. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Langeland

Langelands dejlige feriestemning

Langelands dejlige feriestemning

Langeland er en smuk, aflang og hyggelig ø i det Sydfynske Øhav, som er oplagt til familiens næste sommerferie. Hos Friferie kan I booke en dejlig ferielejlighed og glæde jer til de mange skønne oplevelser. Rundt om Langeland er der hele 152 kilometer kystlinje med mange fine sten- og sandstrande samt idylliske byer med velbevarede bygninger og hyggelig feriestemning. En ferie på Langeland bliver en sand fornøjelse for børnene med mange attraktioner i børnehøjde.

På opdagelse i Langelands natur

På opdagelse i Langelands natur

Langeland har både vandrestier, fuglereservater og sandstrande. Den længste rute til cykling og vandreture på Langeland hedder Øhavsstien, som tager jer rundt til forskellige oplevelser, hvor I vil kunne opleve Oehlenschlägers Bøg i Stengade Skov, de vilde heste, som løber frit omkring på Langeland, og de lækre og børnevenlige strande. På Langeland kan I nyde én af Danmarks bedste sandstrande, som I finder ved Hesselbjerg Strand.

Kultur og bybesøg i Rudkøbning

Kultur og bybesøg i Rudkøbning

Langelands største by er Rudkøbing, som er en hyggelig og gammel købstad belagt med brosten. Stemningen i byen er meget idyllisk med gamle charmerende bindingsværkshuse, forskellige kunstværksteder samt færge- og lystbådehavn. I kan derudover opleve kirker, herregårde og gamle vindmøller, mens Trankær by har et slot og medicinhave med spiselige blomster. Skovsgaard Gods er en familieperle med naturformidling til børn, forskellige udstillinger samt café og gårdbutik.

Aktiviteter for børn på Langeland

Aktiviteter for børn på Langeland

På Langeland er naturen en stor legeplads, mens øen også byder på mange attraktioner i børnehøjde. Naturlegepladser, klatreparker og minigolf er blot få aktiviteter ud af en lang liste, som børn i alle aldre vil finde underholdende. En populær attraktion på Langeland er Langelandsfortet, som rummer museum om den kolde krig, en ubåd og et stykke af Berlinmuren. Derudover kan I opleve Rasmus Klumps skib i Bagenkop Havn, tage på landbrugsbesøg og spise et hav af hjemmelavet is.