Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Midtjylland

Ferie i mulighedernes Midtjylland
Oplev Legoland, ARoS og Moesgaard
Skønne naturoplevelser på cykeltur
Shopping, gastronomi og kultur i Århus
Skønne ferielejligheder til familien
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Midtjylland

Midtjylland byder både på den jyske hede, frodige naturområder og hyggelige Århus. Når I bestiller en ferie til Midtjylland venter en masse skønne oplevelser, uanset om I er til natur, storby eller kultur og historie. En ferielejlighed er det perfekte udgangspunkt til at komme rundt til alle oplevelserne, der både tæller Legoland, Mols Bjerge og ARoS. Det bliver uden tvivl en rigtig skøn familieferie, der både er nem og bekvem, når I holder ferie i Danmark med børn. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Midtjylland

Skønne ferielejligheder i Midtjylland

Skønne ferielejligheder i Midtjylland

Midtjylland er Jyllands smørhul mellem Djursland i øst og Vesterhavet i vest, hvor I er garanteret en oplevelsesrig familieferie. Midtjylland byder på mange alsidige oplevelser, som I nemt kan besøge fra jeres ferielejlighed, der er det perfekte udgangspunkt til en hjemlig sommer-, efterårs-, eller vinterferie i Danmark. I kan glæde jer til storslået naturoplevelser, bybesøg i hyggelige Århus og et væld af forlystelsesparker til hele familiens underholdning.

Besøg de hyggelige midtjyske byer

Besøg de hyggelige midtjyske byer

Århus byder på alt fra traditioner i Den Gamle By til moderne restauranter med michelin-oplevelser. I vil blive omfavnet af hyggelig atmosfære, når I er på besøg i Århus, hvor I kan tage på museum, som for eksempel ARoS eller Moesgaard, blive underholdt i Tivoli Friheden, se Marselisborg Slot og bade på stranden herved. Derudover kan I slentre rundt på shoppingtur i byen med de mange arkitektoniske bygninger og spise på hyggelige caféer langs åen.

Midtjyllands gode familieoplevelser

Midtjyllands gode familieoplevelser

I Midtjylland har I mulighed for at komme på ferie med mange oplevelser for familien lige fra lærerig og spændende museer til underholdende forlystelsesparker over hele regionen. Midtjylland tæller blandt andet det populære Legoland i Billund, Givskud Zoo med alle de søde og farlige dyr samt Djurs Sommerland, hvor I med garanti vil få et sus i maven. Derudover kan I tage børnene med i Wow Park, der er en klatrepark oppe i trætoppene, der også rummer en masse andre aktiviteter.

Unikke naturoplevelser og Samsø

Unikke naturoplevelser og Samsø

Vil I ud og opleve naturen, så er Midtjylland det helt rigtige sted at booke en ferielejlighed. Her kan I komme på cykel- og vandreture i den friske luft, hvor blandt andet nationalparken Mols Bjerge er oplagt. Gå en tur op ad Himmelbjerget, besøg de dybe Silkeborgskove eller tag på kanotur på Danmarks længste å, Gudenåen. Vrads Sande minder om savannen, Tipperne og Værnengene byder på rigt fugleliv, mens en tur til Samsø byder på ro og gode strande.