Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Nordjylland

Highlights fra Nordjylland
Skønne ferielejligheder
Fænomenale naturoplevelser
Sjove aktiviteter
Charmerende byer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Skøn natur og ferielejligheder i Nordjylland

Nordjylland er et mekka for den naturinteresserede gæst. Her findes blandt andet over 300 privatejede fredede områder, hvor mange af dem er med afmærkede vandrestier. Her kan I besøge de Himmelandske Heder, Rebild Bakker og Råbjerg Mile. Snyd heller ikke jer selv for en tur til det imponerende Skagen, som byder på en betagende kyststrækning og hyggelig maritim by. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordjylland

Flotte oplevelser i vente

Flotte oplevelser i vente

Tag med familien til Nordjylland, hvor det bugner med skønne ferieoplevelser i smukke omgivelser. Friferie tilbyder en række ferielejligheder, hvor hele familien kan føle sig hjemme i afslappende rammer, og hvor I har den fulde frihed til at tilrettelægge jeres ferie, som I ønsker. Find og bestil den ferielejlighed, der passer bedst til jer online her på siden eller kontakt vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.
Eventyrlig natur

Eventyrlig natur

Danmarks nordligste landsdel byder på hel unik natur! Et must på ferien i Nordjylland er at besøge Råbjerg Mile, som er en miniørken med 35-40 meter høje sanddynger, og som derfor udgør én af Europas største vandreklitter. I kan også gå eller cykle lange ture ved Rebild bakker eller ved de Himmelandske heder. Man kan ikke komme udenom den betagende kyststrækning, når man tager til Nordjylland på ferie. På Skagens spids mødes to have, som skaber en imponerende sammenslutning af brus og bølger. På grenen er der grobund for hyggelige ture langs havet, som hele familien vil finde smuk.

Toppen af Danmark

Toppen af Danmark

Skagen er blandt Nordjyllands charmerende byer, man bør besøge på sin ferie. Skagen er en lille, intim by, som byder på en bred vifte af fine restauranter, hyggelige caféer og udsøgte friske råvarer, hvor særligt fisk er i høj kurs. Den pulserende by trods sin mindre størrelse er populær blandt danske som udenlandske feriegæster. I kan også tage til Blokhus, hvor Europas bredeste sandstrand ligger og Faarup Sommerland, som familiens mindste vil elske. Ikke ej at forglemme Løkken, som er Danmarks mest kendte badeby, hvor både unge som ældre vil hygge sig med festligt liv, enestående natur og gode muligheder for vandre- og cykelture.
Nordens Paris

Nordens Paris

Ålborg, også kendt som Nordens Paris, er en pulserende storby, der byder på masser kultur, fed atmosfære og masser af liv. Byen er for dem, der har lyst til at få en smagsprøve på, hvordan livet ser ud set fra en lille storbys perspektiv. I Ålborg finder man masser af shoppingmuligheder samt lækre restauranter og hyggelige caféer. En af de ting, Ålborg er kendt for, er blandt andet også deres karneval, der bliver afholdt hvert år i maj, hvor ca. 60.000 mennesker fester med i paraden, og over 100.000 kigger med fra sidelinjen. Hvis man ikke har planer om at lægge turen forbi Nordens Paris i maj måned, finder man altid fest og farver i den berømte festgade Jomfru Ane Gade.