Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Feriebolig Sydsjælland

Spektakulær natur
Ekstraordinære naturomgivelser
Sjove aktiviteter for de små
Forlystelsesparker i alle henseender
Flotte ferielejligheder for hele familien
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Sydsjælland

Med en ferie til Sydsjælland vil der være oplevelser for både store og små. Ikke langt fra Sydsjælland ligger Møns imponerende klint, Lollands grønne landskaber og Falsters smukke strande. Friferie har hyggelige ferielejligheder for hele familien i Sydsjælland, som giver jer de bedste forudsætninger for en komplet ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Ferieboliger - Sydsjælland

Læs mere om Sydsjælland

Læs mere om ferielejligheder i Sydsjælland her...

Læs mere om ferielejligheder i Sydsjælland her...

Friferie tilbyder skønne ferielejligheder i Sydsjælland, hvor hele familien kan være. En ferielejlighed giver én følelsen af hjemlig atmosfære grundet fuld privatliv og frihed til at skræddersy ens ferie. Lyder en ferielejlighed i Sydsjælland som noget for jer, kan I bestille jeres næste ferie online her på siden eller via vores kompetente ferierådgivere på tlf. 7015 4141 for gode råd og tips.

Paradis for naturelskere

Paradis for naturelskere

Sydsjællands varemærke er helt bestemt regionens pragtfulde natur. Møns Klint er en unik naturoplevelse, hvor 128 meter høje, hvide kridtklinter går brat ned i havet, og grønne træer vokser helt ud til skrænterne. Møns Klint er et must på ferien til Sydsjælland! For andre skønne naturoplevelser er der at nævne Stevns Klint med høje kridt- og kalkklinter, samt Faxe kalkbrud, hvor I kan undersøge fossiler fra et forstenet koralrev. Der er ligeledes rig mulighed for at se flotte fugle og sæler i Rødsand Vildtreservat syd for Lolland, som både børn og voksne vil finde interessant.

Oplevelser for familiens mindste

Oplevelser for familiens mindste

Sydsjælland byder på et hav af sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle. I kan f.eks. besøge de vilde dyr i Nordeuropas største safaripark, Knuthenborg, hvor man kører blandt de eksotiske dyr fra hele verden. Tag madkurven med og få en heldagstur ud af det - Børnene vil elske det! Der er også rig mulighed for sus og kilden i maven i Bonbonland med det store udvalg af forlystelser for både store og små. Tag tilbage i tiden og besøg Nykøbing Falsters middelaldercenter, hvor I kan komme helt tæt på datidens levemåde, som vil være tankevækkende for både børn og voksne.