Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Sydsjælland

Highlights fra Sydsjælland
Ferielejligheder tæt på naturen
Mange sjove forlystelsesparker
Fantastiske naturoplevelser
Besøg flere af Sydhavsøerne
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Idyllisk sommferie i Sydsjælland

Sydsjælland er en skøn feriedestination for hele familien, hvor I finder oplevelser for både store og små samt inden- og udendørs. Gå turen igennem skoven og op i Skovtårnet, hvor I kan nyde den betagende udsigt, tag børnene med i forlystelsesparken BonBon-land eller tag rundt til de forskellige Sydhavsøer fra ferielejligheden, hvor I kan opleve Møns Klint, Marienlyst Strand og de lokale øsamfund med hyggelig feriestemning. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydsjælland

Ferielejligheder på Sydsjælland

Ferielejligheder på Sydsjælland

Bliv klar til familiens sommerferie ved at bestille en ferielejlighed på Sydsjælland hos Friferie. Her venter jer mange skønne oplevelser i børnehøjde, og så behøver I ikke at køre særlig langt for at kunne nyde sandstrande, smuk natur samt hyggelige og lokale byer med dejlig feriestemning. De mange hyggelige Sydhavsøer er helt sikkert et besøg værd, når I befinder jer på disse kanter, hvor både Lolland, Falster og Møn og de andre småøer byder velkommen.

Nyd de smukke naturoplevelser

Nyd de smukke naturoplevelser

På Sydsjælland kan I nyde et meget varieret landskab med alt fra det barske landskab ved Møns Klint til skovområder som ved Vejlø Skov og Karrebæk Fjords smukke omgivelser. Derudover kan I lægge vejen forbi Faxe Kalkbrud, hvor det turkisblå vand indbyder til svømmeture på de varmeste dage. Vil I opleve naturen oppefra, kan I besøge Skovtårnet i Rønnede, der er en del af Camp Adventure med klatring, blomstermark og meget andet.

Familieattraktioner og bybesøg

Familieattraktioner og bybesøg

Sydsjælland er også en rigtig dejlig destination, hvis I rejser med mindre børn. Her ligger blandt andet forlystelsesparken BonBon-land, Knuthenborg Safaripark, Danmarks Borgcenter og Middelaldercenteret. Derudover vil Dodekalittens stenskulpturer og Sydstsenen ved Gedser Odde være en sjov oplevelse i det fri. Gavnø Slot med den smukke slotspark er et hyggeligt familiebesøg, hvor børnene kan lege i Sørøverland eller tage i sommerfugleland. Besøg desuden byer som Næstved, Faxe, Rødvig, Vordingborg eller Stege.

Feriestemning på Sydhavsøerne

Feriestemning på Sydhavsøerne

Sydhavsøerne er en del af det sydlige Sjælland, hvor I kan besøge traditionsrige øer med skøn feriestemning. Blandt de største øer er Falster, Lolland og Møn, mens de mindre øer som Fejø, Femø, Bogø og andre småøer også er et besøg værd. Falster har en skøn strand ved Marienlyst, oplevelsesrige dyreparker og byen Nykøbing, mens Møn har den mest fantastiske natur og kulinariske oplevelser i form af gårdbutikker med grønt og kød samt øens økologisk is.