Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Oplev Sirmione ved den smukke Gardasø
Smuk udsigt over Gardasøen
Udforsk historien i området
Wellness, pool og privat strand
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 250 m
Wellness-område
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 250 m
Wellness-område

Wellness ved Gardasøen. Hvad mere kan man ønske sig?

Hvis turen skal gå til Gardasøen, så sæt kursen mod Acqua Resort Residence. Denne skjulte perle byder på både pool, restaurant og selvfølgelig også en privat strand ned til Gardasøens blå vand. Her er hele familien velkommen, og herfra kan du og din familie skabe fantastiske ferieminder sammen. Acqua Resort Residence ligger tæt på historiske landemærker, og Acqua Resort Residence tilbyder gratis cykler til hele familien, så I kan tage rundt til områdets seværdigheder. Efter en lang dag kan I slappe af og få et godt måltid i Acqua Resort Residences restaurant. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 250 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
250 m
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Wellness/Spa
Wellness-område
Jacuzzi
Sauna
Generelt
Nærmeste by
Sirmione, 3 km
Nærmeste lufthavn
Verona, 20 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Fitness

Velkommen til Acqua Resort Residence!

Wellness, pool og privat strand ved Acqua Resort Residence

Wellness, pool og privat strand ved Acqua Resort Residence

Efter en lang tur til Italien kan du og din familie hoppe i badetøjet og tage en velfortjent dukkert i Acqua Resort Residences lækre udendørs pool. I kan selvfølgelig også solbade ved poolen eller hoppe i jacuzzien, mens de små plasker fornøjet rundt.

Når I har fået nok af vandet i poolen, kan I også benytte Acqua Resort Residences infrarøde sauna eller tage en tur ned på Acqua Resort Residences private strand ved Gardasøens bred.

Lombardiets kulinariske oplevelser

Lombardiets kulinariske oplevelser

Når sulten melder sig efter en lang dag i poolen, kan du og din familie slå jer ned i Acqua Resort Residences restaurant. Her serveres der lokale retter inspireret af middelhavskøkkenet og produceret af lokale råvarer.

I kan også tage en tur ud i Sirmione by, hvor I finder et stort udvalg af lokale restauranter, som serverer retter fra Lombardiets køkken. Besøg fx. La Dolce Vita a Sirmione, der serverer friske skaldyrsretter og lækker pasta, eller besøg Trattoria Clementina, som serverer klassiske italienske retter fra Lombardiets køkken.

Dyk ned i historien i Sirmiones gamle bydel

Dyk ned i historien i Sirmiones gamle bydel

Lombardiet er en gammel og historierig del af Italien, og Acqua Resort Residence ligger perfekt til at udforske den italienske historie. Tag fx. en spadseretur gennem Sirmiones gamle bydel, og lad jer forføre af de mange små specialbutikker, som I finder rundt omkring i gaderne.

Har I brug for at handle ind, kan I altid besøge en af de mange dagligvarebutikker, som ligger rundt om Acqua Resort Residence.

Brug Acqua Resort Residences cykler

Brug Acqua Resort Residences cykler

Acqua Resort Residence stiller cykler til rådighed for dig og din familie, så I let og hurtigt kan cykle Sirmione tynd. På den måde kan I opleve den gamle by ved Gardasøen på en hel ny og meget unik måde. I kommer også hurtigt frem til de forskellige historiske seværdigheder, der er at finde i Sirmione. Spørg Acqua Resort Residences reception efter cykler og lad hjulene rulle derudad.

Hop på Acqua Resort Residences cykler, og tag en tur ud til Grotte di Catullo med familien. Efter 20 minutters cykling finder I en gammel romersk villa på en halvø, der er dækket af oliventræer, midt i Gardasøens blå vand.

Et andet oplagt mål for cykelturen er Castello Scaligero, der ligger i Sirmiones gamle bydel. Den imponerende fæstning får straks fantasien til at løbe løbsk og er et oplagt mål for børnefamilien.

Nærområdets rige historie byder jer velkommen.