Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Animation
Dags aktiviteter
Top faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Udendørs pool
Restaurant
500 m
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Animation
Dags aktiviteter

Hyggelige og charmerende omgivelser

Tag på ferie ved Allinge på Bornholm i en af Æblehavens fine rækkehuse. Husene, som er indrettet til 4-6 personer, er velindrettede, hyggelige og er idyllisk placeret i en smuk og klassisk æblehave. Om foråret blomstrer haven og gør besøget endnu finere, og om sommeren er der fri adgang til at sætte tænderne i de friske æbler. Ud over den smukke placering i en æblehave, så har du som gæst også adgang til meget mere. Legeplads, swimmingpool, hoppepude, samt alt hvad Bornholm byder på. Æblehaven i Allinge er et perfekt sted at tilbringe en ferie på Solskinsøen med sin familie. Husene har vestvendte terrasser med havemøbler og blot 800 meter ind til Allinges hyggelige og snoede gader i centrum. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 400 m
Pool
Udendørs pool
May - August
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Andre faciliteter
Legeplads
Cykeludlejning
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Hoppeborg
udendørs
Generelt
Grill tilladt
Nærmeste lufthavn
Bornholm, 29.5 km
Nærmeste by
Allinge
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter, June - August
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Æblehaven - Bornholms autentiske feriehuse

Afslappende pool og tæt ved hvid sandstrand

Afslappende pool og tæt ved hvid sandstrand

Æblehaven-feriecenter i Allinge byder på en større og superskøn pool, som alle kan benytte sig frit af. Poolen ligger idyllisk placeret i den faktiske Æblehave, og man finder dermed sjældent et dejligere sted at slappe af. Er man mere til sandstrand og havvand, så er der heller ikke langt ned til ”Næs” – en hyggelig sandstrand nede ved vandet. Afstanden hertil er cirka 400 meter, og den er et besøg værd. Her kan du bade på en lille og hyggelig strand klemt ind mellem klipperne og vandet.

Lokale specialiteter i Allinges restauranter

Lokale specialiteter i Allinges restauranter

Som gæst i rækkehusene i Æblehaven har du adgang til eget køkken, som er veludstyret og nemt at tilgå. Mange vælger derfor at lave mad hjemme. Er I dog interesseret i at smage på områdets lokale specialiteter, så er der ikke langt ned til Allinges centrum, hvor restauranter står klar med menukort. Tæt ved centrum frister et øens bedste røgerier jer desuden med Bornholms største fiskebuffet (har også ta-selv-softice inkl!), og fra røgeri-butikken på samme sted sælges der delikatesser fra Østersøens righoldige fiskeliv.

Æblehavens kiosk og indkøbsmuligheder i Allinge

Æblehavens kiosk og indkøbsmuligheder i Allinge

I feriecenteret Æblehaven er der en kiosk. Her finder du et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsvarer, hvor åbningstiderne er afhængigt af sæson. Har du brug for større indkøb, så er centrum i Allinge kun 800 meter væk, hvor du blandt andet finder en Netto og Super-Brugsen. I Allinge er der generelt enormt hyggeligt med handelsliv, caféer, barer og fiskebutikker, som er nemme at finde.

Om Allinge og Bornholm

Om Allinge og Bornholm

Allinge by er generelt enormt idyllisk og fyldt med en særlig atmosfære, ligesom at naturen i området er meget smuk. Derfor er der også masser at give sig i kast med, hvis du vælger at bo i Æblehavens rækkehuse. Der er mulighed for at leje cykler ved feriecentret, hvilket gør, at I får adgang til meget mere af øen. Fra Allinge er der gode cykelstier, som tager jer forbi smukke scener, ligesom at der også går vandreruter derfra. I kan også gå på jagt efter aftenens måltid ved at prøve kræfter med lystfiskeri. I Æblehavens reception finder I information om både put-and-take-søer og lystfiskeri, samt alle andre nævnte aktiviteter. Bornholm er rig på ting at se og besøge. I området omkring Æblehaven og Allinge er nogle af de mest ikoniske. Du kan kontakte os på telefon 7015 4141 for mere information om dette, om Allinge og om Æblehaven.

Pakkebilletter til Bornholm

Pakkebilletter til Bornholm

Ring og få færgebilletten over Østersøen til pakkepris sammen med dit ophold gennem Friferie.dk. Eller skriv "ønsker færge" i kommentaren til os os, når I bestiller boligen.