Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Agriturismo Le Mimose Imperia

Alt det får I:
Oplev skønne Imperia i Italien!
Kort afstand til den italienske riviera!
Skøn ro i naturen
2 dejlige swimmingpools
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sand, 3 km
Restaurant
1 km
Supermarked
1.5 km
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sand, 3 km
Restaurant
1 km
Supermarked
1.5 km

Nyd sommeren ved Imperia

Omkranset af oliventræer og romantiske mimose blomster, kan I nyde sommeren i disse hyggelige lejligheder. I rolige og grønne omgivelser, kan I lægge hverdagens hektiske liv fra jer for en stund og nyde ferien i liggestolen ved Agriturismo Le Mimose's to skønne pools. Fra jeres feriebolig, er der kun 3 kilometer til den italienske riviera, der lokker med sit azurblå vand og de lange bløde sandstrande, der strækker sig milevidt. Bestil på Dansk Bilferie i dag! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 3 km
Afstand strand & type
2-5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
1 km
Butikker
Supermarked
1.5 km
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 10
Nærmeste lufthavn
Nice
Parkering
På gaden - gratis
Sprog
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Agriturismo Le Mimose!

Faciliteter på Agriturismo Le Mimose

Faciliteter på Agriturismo Le Mimose

Når I bor på Agriturismo Le Mimose kan I nyde godt af de velindrettede og hyggelige lejligheder, der rummer alt det I skal bruge. Her får I to dejlige pools med liggestole, hvor I kan ligge og nyde solens livgivende varme, indtil det svalende vand kalder på en dukkert. Den ene pool har jets, så man kan nyde hydromassageeffekt.
Stedet er meget roligt beliggende oppe i i bjerglandskabet, og her kan I rigtig slappe af, beundre den smukke gule mimose blomst og nyde hinandens selskab.

Boligerne er udstyret med en velfungerende køkkenniche med ovn, kogeplader og køleskab, hvor I kan tilberede jeres livretter og pakke madpakkerne i strandtasken.

Den italienske riviera

Den italienske riviera

Når I bor på Agriturismo Le Mimose har I kun 3 kilometer til den enestående og smukke italienske riviera, der langs kysten gemmer på mange smukke strækninger med det lækreste azurblå vand og fint blødt sand. Så det store spørgsmål er, hvor I vil slå jer ned med solhatten og strandtasken, og glæde jer over en dag ved Middelhavet. Mange steder kan I finde leje af liggestole og parasoller, så I kan tænde for lydbogen og lægge jer til rette og nyde sommeren.

Monaco og Nice

Monaco og Nice

Besøg eksklusive Monaco eller underskønne Nice, der ligger kun 70 km og 80 km fra jeres feriebolig i Agriturismo Le Mimose.

Begge steder kan I shoppe, udfordre smagsløgene med den fine franske gastronomi, eller finde en café og nyde en caffé latte på strandpromenaderne.